Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 13.04.2019 14:15:38

VELIKA OKREPITEV DALLASA!? To so besede zvezdnika, ki so ZATRESLE! Ko je Dirk igral zadnjo tekmo ...

Profimedia
Nikola Vučević je na vrhu seznama želja ekpe Luke Dončića.

Črnogorski center bo to poletje prost igralec in Dallas ga želi pripeljati, vendar pa se je njegov Orlando proti pričakovanjem zdaj uvrstil v končnico in s tem je Vučević držal besedo, ko je pred leti dejal, da kljub slabim rezultatom ne bo odšel ter da želi s tem moštvom dočakati lepše čase. Šel pa je še korak dlje, in mnogi se zdaj sprašujejo, ali njegove najnovejše izjave pomenijo, da si je premislil glede odhoda po tej sezoni ter da želi z Orlandom podpisati novo pogodbo. 

"Ko sem videl Dirka igrati zadnjo tekmo in sem videl vso to noro naklonjenost, sem spoznal, koliko pomeni navijačem, če v isti ekipi ostaneš vso kariero. To je nekaj zelo posebnega, tega danes ne vidiš veliko," je novinarjem v Orlandu povedal Vučević in dodal: "Ko razmišljam, ugotavljam, kako zelo posebno in lepo je biti zvest isti ekipi vso kariero. Tukaj sem od začetka, hotel sem biti del rešitve in zdaj, ko smo dočakali mnogo lepše čase, je čudovito in vredno vsega." 

Marsikdo je iz tega razbral željo dogovoriti se z Orlandom in ostati na Floridi, spet drugi vidijo znamenja nekakšne vnašrejšnje nostalgije ob odločitvi za odhod. Dodatno pa je ozračje odpeljal v čustevne vode novinar osrednjega časnika v Orlandu, ki je spisal kolumno z naslovom 'Vooch, bodi naš Dirk'. Najbolje bo, da si celoten paket pogledate sami in se odločite, kaj pomeni. 

Članki iz rubrike