Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

nu
nu
2 13.04.2019 09:23:25

IZTOK ČOP SPET dviga prah! Poglejte NJEGOV KOMENTAR 2500 Slovencev v Miamiju! TU JE, o tem govorijo vsi!

Dragić Miami popeljal do pomembne zmage proti Dončićevem Dallasu
Reuters
Iztok Čop si ostaja zvest in ostaja tudi zvest svojemu pogledu na šport.

"Izjava je bila predvsem izvzeta iz konteksta. Vsem, ki je niso razumeli, sem pojasnil, o čem je bilo govora, tudi opravičil sem se. In zame je zgodba končana. Če imajo pa določeni krogi ali posamezniki potrebo to neprestano pogrevati oziroma blatiti moje ime, potem se pa človek že počasi vpraša, kdo in s kakšni interesi to počne. V naključja namreč ne verjamem," je Čop v pogovoru za Sportal dejal o starih grehih - torej o aferi, v kateri je ekipne športnike označil za take, ki ne prinašajo slave Sloveniji. 

Novinar Martin Pavčnik ga je v pogovoru seveda izzval z 2500 Slovenci v Miamiju in z obsežnimi poročili ameriških televizij ter svetovnih medijev, a je tudi na dodatno vprašanje, ali ga je zajela Lukamanija in kako gleda na ligo NBA ter na dogajanje okoli nje Čop ostal zelo hladen. Še več. "Športa in športnikov ne dojemam navijaško. Če mi čas dopušča, si pogledam, kar je trenutno na sporedu, žal pa je tega časa v zadnjem obdobju zelo malo, še redkeje pa mi uspe, da bi si kakšno tekmo ogledal v živo. Vsekakor pa sem na tekočem z dosežki naših športnikov. Ne spremljam vsakega njihovega koraka. Mene kot športnika zanima celota."

In kaj naj bi to pomenilo? Sporočilo je jasno, ne pušča dvomov, in pošilja zelo jasno sporočilo v Združene države Amerike. Pa tudi sporočilo tistim, ki jih je zajela Lukamanija in ki so romali v Dallas ali Miami. "Zanima me cilj. Cilj pa je zmaga. V ekipnih športih je to zmaga ekipe, v individualnih športih pa zmaga posameznika," je poudaril za Sportal in mu ni bilo treba dodati, da ne Dončić ne Dragić s svojima ekipama nista v končnici.  

Značke: dončić, dragić, čop, miami

Članki iz rubrike