državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ku
ku
1 27.03.2019 18:10:11

NORIŠNICA na vrhuncu! Neymar z Dončićevim dresom in NORIM sporočilom ZAŽGAL splet in svet! (foto)

Norooo!!

Vas zanima, kako popularen je Luka Dončić? Vas zanima, kaj si o slovenskem čudežnem dečku mislijo največji športniki tega sveta? Tukaj je odgovor, ki ne pušča nobenega dvoma. Izjemni košarkar Dallasa je noro popularen tudi pri nogometnih megazvezdah. 

Vemo, da je Dončić odličen prijatelj Jana Oblaka in Antoina Griezmanna, zvezdnikov Atletica iz Madrida. Vemo tudi, da ima dobre odnose s številnimi zdajšnjimi in bivšimi nogometaši Reala iz Madrida. A oboje je seveda razumljivo. Dončić in Oblak sta se v Madridu družila, navsezadnje sta oba Slovenca. In z Griezmannom je stkal prijateljstvo preko Oblaka. Tudi Dončićevo prijateljevanje z nogometnimi zvezdami Reala je logično, saj je bil Dončić prvi zvezdnik košarkarskega kraljevega kluba. 

A zdaj se je oglasil nekdo, ki daje Dončiću povsem drugačno, še precej večjo veljavo. Na družabnem omrežju Instagram se je namreč oglasil nihče drug, kot prvi zvezdnik Brazilije, prvi zvezdnik PSG-ja, nekdanji superzvezdnik Barcelone in zagotovo eden izmed top 5 najboljših nogometašev na svetu - Neymar! 

neymar doncic
Izjemni brazilski napadalec se je fotografiral z dresom Luke Dončića, ki je trenutno poškodovanemu nogometašu PSG-ja podaril svoj dres s posvetilom. "Hvala za dres!" se je glasilo sporočilo Neymarja, namenjeno seveda Luki Dončiću. 

doncic neymar
Slednji je Neymarjevo sporočilo prav tako delil s svojimi oboževalci na družabnem omrežju Instagram. Hja, ni kaj, Luka Dončić postaja oziroma je že megazvezda. Ne samo košarkarska, pač pa kar športna.

Značke: luka-dončić, neymar

Članki iz rubrike