cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ku
ku
1 27.03.2019 13:40:42

Latino šefica lokala v Miamiju je videla napis "Kdor ne skače, ni Sloven'c" in mislila, da je to ...

Grega Wernig
Miami že utripa v slovenskih ritmih, pripravlja pa se na nekaj, česar še nikoli ni doživelo ne to ne katerokoli drugo ameriško mesto.

Pa ne govorimo le z zornega kota slovenskih navijačev – takega romanja na tekmo katerekoli ameriške profesionalne lige ni bilo niti, ko je kak Mehičan ali Portoričan v zameno za odličen ameriški kruh igral v neposredni bližini svoje domovine. Lokalci so povsem iz sebe, Maria pa pri tem izstopa bolj kot kdorkoli.


Maria je namreč šefica lokala Sagafredo, ki bo eden izmed dveh zbirališč slovenskih navijačev, ki v teh dneh hitijo na Florido na ogled slovenskega dvoboja med Goranom Dragićem in Luko Dončićem. Marija, s katero se je pogovarjal poročevalec edinega slovenskega športnega časnika Ekipe SN Andrej Miljković, je kolegu s tiskane izdaje zaupala nekaj zelo zanimivega. 

"Juanita, pridi sem, je poklicala podrejeno. "Pokaži tisti napis," ji je naročila po špansko in ob tem razložila, da so ji navijači poslali prošnjo, a da se boji, da jo vlečejo za nos in da za vsak primer transparenta ne bo naredila. "Pri navijačih nikoli ne veš, bojim se, da gre za kakšno kletvico ali kaj podobnega," je skrbno pojasnila. 'Kdor ne skače, ni Sloven'c' je pisalo na transparentu. Kolega Miljković jo je pomiril, ji dal vsa zagotovila in Maria je bojda takoj dala Juaniti vsa potrebna navodila za izdelavo. 

Članki iz rubrike