državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ku
ku
0 27.03.2019 14:48:23

Slovenci SPREMINJAJO MIAMI! Posebej za slovenske navijače so v lokalu storili nekaj NOREGA! Pivo bo ...

Slovenska invazija na Miami dobiva nove razsežnosti.

V enem izmed dveh lokalov, kjer se bodo Slovenci zbirali pred tekmo med Miamijem in Dallasom, na kateri se bosta med seboj pomerila Goran Dragić in Luka Dončić, bodo dobili slovenski obiskovalci lokala Sagafredo čisto posebno zapestnico. 


Zapestnica bo med drugim – ali, dajmo roko na srce, za večino v prvi vrsti – prinašala avtomatičen popust, ki ga je Maria (šefica logala Sagafredo) predvidela za dve lokalni znamki piv. Samo Slovencem, samo s 'pulsero' in torej že od ranega jutra, ne samo od uradnega začetka ob 13. uri. Uradna ponudba bo govorila o treh dolarjih za pivo, vendar pa je – tako kot vedno v Ameriki – treba vedeti, da je nekaj vendarle še treba dodati. In če vam ta 'nekaj' prevedemo, se pogovarjamo o 12 odstotkih neizbežnega davka, ki je bil usoden celo za Ala Caponeja, in o 15 odstotkih malodane enako obvezne napitnine.

Slednjo lahko prekličete, vendar si boste pri Marii – ali pri komurkoli drugemu – nakopali še več srda in težav, kot si jih je prej omenjeni sloviti kriminalec pri policiji. Izračunajte si sami, lahko pa vam zagotovimo, da gre še vedno za ceno, ki je izjemno ugodna za razmere kjerkoli v ZDA, kaj šele v središču Miamija. Med brati se pogovarjajo o več kot 50-odstotnem popustu in za navijače bo to zagotovo zelo dobrodošlo.

Značke: miami, pivo

Članki iz rubrike