Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 27.03.2019 12:58:52

Sveža energija v zmajevem gnezdu: OLIMPIJA z novimi KADROVSKIMI SPREMEMBAMI!

alesfevzer.com
Košarkarski klub Petrol Olimpija je sporazumno prekinil pogodbo s Stipetom Modrićem, Gregorjem Hafnarjem in Markom Anđelkovićem. Nova pomočnika glavnega trenerja Jureta Zdovca sta Gašper Potočnik in Žiga Mravljak, so sporočili iz zmajevega gnezda.

V nedeljo ob 19.00 košarkarje Petrol Olimpije čaka obračun petega kroga lige Nova KBM za prvaka z Rogaško, to pa bo prva izmed treh zaporednih tekem, ki jih bodo zmaji odigrali na domačem parketu.


"Odločili smo se za zamenjavo pomočnikov trenerja v članskem moštvu, mislim pa, da je to nekaj povsem normalnega. Zahvaljujem se vsem trem, Stipetu Modriću, Gregorju Hafnarju in Marku Anđelkoviću, ki so bili tu z mano od mojega prihoda. Verjamem, da jim skozi celotno sezono ni bilo najlažje. Doživeli so marsikaj, v vsem tem času se je nabralo veliko stvari, zato sem se odločil, da pripeljem ljudi z novo energijo. Skupaj bomo napravili vse, da dvignemo raven naše igre, najdemo zadnje atome moči v igralcih in jih motiviramo do te mere, da bomo čim bolje odigrali sklepni del državnega prvenstva, ter na koncu tudi osvojili naslov državnega prvaka," napoveduje Zdovc.

Ljubljančani, ki so zasedli zadnje mesto v dvanajstčlanski ligi regionalni jadranski ligi Aba, bodo prihodnjo sezono nastopali v ligi Aba 2.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike