Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

STA
STA
0 27.03.2019 12:58:52

Sveža energija v zmajevem gnezdu: OLIMPIJA z novimi KADROVSKIMI SPREMEMBAMI!

alesfevzer.com
Košarkarski klub Petrol Olimpija je sporazumno prekinil pogodbo s Stipetom Modrićem, Gregorjem Hafnarjem in Markom Anđelkovićem. Nova pomočnika glavnega trenerja Jureta Zdovca sta Gašper Potočnik in Žiga Mravljak, so sporočili iz zmajevega gnezda.

V nedeljo ob 19.00 košarkarje Petrol Olimpije čaka obračun petega kroga lige Nova KBM za prvaka z Rogaško, to pa bo prva izmed treh zaporednih tekem, ki jih bodo zmaji odigrali na domačem parketu.

"Odločili smo se za zamenjavo pomočnikov trenerja v članskem moštvu, mislim pa, da je to nekaj povsem normalnega. Zahvaljujem se vsem trem, Stipetu Modriću, Gregorju Hafnarju in Marku Anđelkoviću, ki so bili tu z mano od mojega prihoda. Verjamem, da jim skozi celotno sezono ni bilo najlažje. Doživeli so marsikaj, v vsem tem času se je nabralo veliko stvari, zato sem se odločil, da pripeljem ljudi z novo energijo. Skupaj bomo napravili vse, da dvignemo raven naše igre, najdemo zadnje atome moči v igralcih in jih motiviramo do te mere, da bomo čim bolje odigrali sklepni del državnega prvenstva, ter na koncu tudi osvojili naslov državnega prvaka," napoveduje Zdovc.

Ljubljančani, ki so zasedli zadnje mesto v dvanajstčlanski ligi regionalni jadranski ligi Aba, bodo prihodnjo sezono nastopali v ligi Aba 2.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike