gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 26.02.2019 07:23:30

GORAN DRAGIĆ! Najprej TOLE SPOROČILO BRATU, potem je moral stisniti roko selektorju (FOTO)

Reuters
Goran Dragić je najprej spremljal svojega brata in slovensko reprezentanco, potem pa odšel v American Airlines Areno, kjer je moral priznati premoč svojemu selektorju Igorju Kokoškovu in njegovi ekipi.

Phoenix je sicer še vedno najslabše moštvo v celotni ligi, zmaga v Miamiju pa je bila zanj komaj 12. v tej sezoni. Vročica na drugi strani ima ob 26 zmagah zdaj 33 porazov in je na vzhodu še vedno v boju za končnico.

Potem ko je zaradi poškodbe kolena izpustil 31 zaporednih tekem, v tej sezoni pa skupaj že 43, je bil Goran Dragić drugič zapored na parketu. Po 16 minutih in le 4 točkah na sobotni tekmi z Detroitom, je proti Phoenixu v igri preživel 23 minut, ob metu iz igre 5:12 dosegel 10 točk, zgrešil vse tri mete za tri točke, ostal brez skoka, a imel 4 uspešne podaje.

Dragić seveda ni prikazal svoje najboljše predstave, je pa naredil korak naprej ob vračanju v optimalno formo. Pred tekmo ga je motivirala tudi slovenska izbrana vrsta, ki je sicer porazne kvalifikacije zaključila z zmago proti Ukrajini, odločilno trojko v zadnji sekundi rednega dela pa je z noro trojko za podaljšek dosegel njegov brat Zoran. Kapetan zlate ekpipe iz Istanbula izpred poldrugega leta je na twitterju najprej zapisal: "Bravo fantje za zasluženo zmago. Nora tekma.." Potem pa še: "Tooo mi delaj @zoran_dragic. Čestitam za zmago." 


• TAKO SE BORI ZA SLOVENIJO! Dragić z NORIM METOM ZA TRI izsilil PODALJŠEK, na koncu ZMAGA! (video)

Ekipa Kokoškova je prekinila najdaljšo serijo porazov v klubski zgodovini, na Floridi so zmagali po 17 zaporednih porazih oziroma drugače - pred dvobojem v Miamiju so nazadnje zmagali 13. januarja proti Denverju.

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike