stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 25.02.2019 13:28:53

Nove težave za Luko Dončića! Situacija je BOLJ RESNA od pričakovanj! Čudežni Slovenec bo ...

vszi
Kaj se dogaja z Luko Dončićem?

Izjemni novinec Dallasa Luka Dončić bi lahko ponoči izpustil še svojo tretjo zaporedno tekmo v ligi NBA. Potem ko ga je strateg Teličkov Rick Carlisle pustil izven igre na zadnjih dveh tekmah Dallasa zaradi bojda lažje poškodbe gležnja - Dallas je najprej izgubil proti Denverju, nato še proti Utahu -, bi lahko Dončić zdaj ostal še brez tretje zaporedne tekme. 


Mavericksi danes gostujejo v Los Angelesu pri Clippersih, novice onstran luže pa pravijo, da je Dončić vprašljiv za nastop. To seveda ne bi bilo nič nenavadnega, če se ne bi pred dnevi začele pojavljati govorice, da bodo pri Dallasu v zaključku sezone poskušali 'tankati', torej namerno izgubljati, da bodo ohranili svoj izbor na naboru in jim ga ne bo treba prepustiti Atlanti.

Vse skupaj bodo lažje storili, če izjemnega Dončića ne bo na parketu, a poznavajoč Luko, se s takšno odločitvijo zagotovo ne bo sprijaznil. Ali so govorice o namernem izgubljanju Dallasa točne ali ne, bomo lahko videli že zelo kmalu. Zanimivo bo videti tudi, ali bo Dončić danes zaigral proti Clippersom. Njegova poškodba bojda ni resnejše narave in če Slovenca tudi danes ne bo na parketu, se bodo omenjene govorice še okrepile ...

Članki iz rubrike