Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
21 25.02.2019 15:40:58

SAJ NI RES! Darko Milanič trdi, da je bil MARIBOR OŠKODOVAN na tekmi z MURO! In kaže na SODNIKE!

Martin Metelko
Je to sploh možno?

Po tekmi med Mariborom in Muro se največ govori o glavnem delivcu pravice Nejcu Kajtazoviću in njegovih pomočnikih, ki so sodili obupno. Pri izenačujočem zadetku Marcosa Tavaresa niso dosodili očitnega prepovedanega položaja, prav tako niso dosodili čiste enajstmetrovke v korist Prekmurcev po padcu Žana Karničnika ob nepravilnem posredovanju Denisa Klinarja. 


Zdaj pri Mariboru kažejo s prstom na Kajtazovića, da je naredil napako tudi pri zadetku Mure, o čemer smo že poročali včeraj. "Dopolnil bi izjavo z novinarske konference po tekmi, v kateri sem na vprašanje o sojenju rekel, da je bilo pomanjkljivo. Mnenje, da je bilo sodelovanje pomočnikov z glavnim sodnikom slabo, drži. Prav tako drži, da je bila storjena napaka pri zadetku Tavaresa. Po opravljeni analizi tekme pa moram opozoriti še na eno, zelo pomembno, situacijo. Po ogledu posnetka je razvidno, da je bila storjena sodniška napaka med akcijo, ki je pripeljala do vodilnega zadetka Mure. Sirk je bil ob podaji Šušnjare v nedovoljenem položaju in po njegovem udarcu z glavo je nato Maroša zadel za vodstvo. Gre za odločitev, ki je močno vplivala na nadaljnji potek tekme," je za klubsko spletno stran povedal Darko Milanič. 

Čeprav se res zdi, da je bil Sirk za mišjo dlako v prepovedanem položaju, so seveda takšne obtožbe s strani vijoličastih neokusne, še posebej, ker je nesporno dejstvo, da se nad sojenjem tokrat ne morejo pritoževati. Tavares je bil v precej večjem 'offsidu', enajstmetrovka nad Karničnikom je bila prav tako 'čista'. No, te situacije Milanič ni komentiral v svojem dopolnilu ... 

Članki iz rubrike