damjan damjanovic Odkrito.si

Znan Slovenec po grdi ločitvi tretjič pred oltar

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 27. maja

cristy žmahar Petisvet.si

Spomin na moje bolečine je ... nekaj edinstvenega

invazivne rastline navadna robinija Svet24.si

Zbogom, gozdovi, kot jih poznamo?

plohl Svet24.si

40-letni Igor Plohl po čudežu spet upa

filip pesek nastja kramer Njena.si

Sin Rosvite Pesek z dekletom naredil velik korak

miha b Njena.si

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?

ue
ue
0 24.02.2019 17:51:28

Iz SLOVENSKEGA KLUBA na klop HRVAŠKE reprezentance?

Fiba
Nikakor ni nemogoče, da bo še ta teden trener slovenskega kluba sedel na hrvaško klop.

Slovenska reprezentanca je že pred časom zapravila možnosti za uvrstitev na svetovno prvenstvo, v petek pa je zadnjo priložnost za to s porazom proti Poljski doma izgubila tudi Hrvaška.

In pri naših južnih sosedih se je še povečalo že tako veliko nezadovoljstvo, ki vlada nad reprezentanco oziroma selektorjem Draženom Anzulovićem. Mnogi so prepričani, da bo ponedeljkova tekma z Madžarsko njegova zadnja na klopi Hrvaške in da se bo vodstvo zveze odločilo za menjavo.Prvi favorit za naslednika pa naj bi bil Slaven Rimac, trener Cedevite. Obstaja le težava, če bi se Cedevita morebiti uvrstila v evroligo, saj vemo, da je ta v vojni s Fibo in ne prekinja tekmovanja tudi v času kvalifikacijskih tekem. A tudi za ta problem naj bi Hrvati že imeli rešitev: Jurico Golemca.

Trener Sixt Primorske je v navezi z Rimcem delal že v Ciboni, leta 2014 sta jo popeljala do presenetljivega naslova v ligi ABA, odlično se ujameta in številni na Hrvaškem so prepričani, da bi bila idealna rešitev za njihovo reprezentanco. Če Rimac morebiti ne bi mogel voditi izbrane vrste na določenih tekmah, bi preprosto to počel Golemac, že v Ciboni sta bolj delovala kot tandem in ne glavni trener in pomočnik v klasičnem smislu.

Članki iz rubrike