miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ue
ue
0 24.02.2019 17:51:28

Iz SLOVENSKEGA KLUBA na klop HRVAŠKE reprezentance?

Fiba
Nikakor ni nemogoče, da bo še ta teden trener slovenskega kluba sedel na hrvaško klop.

Slovenska reprezentanca je že pred časom zapravila možnosti za uvrstitev na svetovno prvenstvo, v petek pa je zadnjo priložnost za to s porazom proti Poljski doma izgubila tudi Hrvaška.

In pri naših južnih sosedih se je še povečalo že tako veliko nezadovoljstvo, ki vlada nad reprezentanco oziroma selektorjem Draženom Anzulovićem. Mnogi so prepričani, da bo ponedeljkova tekma z Madžarsko njegova zadnja na klopi Hrvaške in da se bo vodstvo zveze odločilo za menjavo.Prvi favorit za naslednika pa naj bi bil Slaven Rimac, trener Cedevite. Obstaja le težava, če bi se Cedevita morebiti uvrstila v evroligo, saj vemo, da je ta v vojni s Fibo in ne prekinja tekmovanja tudi v času kvalifikacijskih tekem. A tudi za ta problem naj bi Hrvati že imeli rešitev: Jurico Golemca.

Trener Sixt Primorske je v navezi z Rimcem delal že v Ciboni, leta 2014 sta jo popeljala do presenetljivega naslova v ligi ABA, odlično se ujameta in številni na Hrvaškem so prepričani, da bi bila idealna rešitev za njihovo reprezentanco. Če Rimac morebiti ne bi mogel voditi izbrane vrste na določenih tekmah, bi preprosto to počel Golemac, že v Ciboni sta bolj delovala kot tandem in ne glavni trener in pomočnik v klasičnem smislu.

Članki iz rubrike