Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
01.02.2019 09:54:54
Deli članek:

Dončić takole o EPSKI MENJAVI. Povem vam, kaj prinaša Porzingis, ODNOS s Smithom, Jordanom ...

Twitter/BleacherReport

Lahko bi rekli, da je ostal kar malce sam v Dallasu. Luka Dončić je včeraj iz prve roke spoznal, kakšen posel je liga NBA.

Toda za zdaj se zdi, da je Dallas dobil, kar si je vselej želel. O Kristapsu Porzingisu in Dallasu je bilo že veliko zapisanega, zdaj pa so ga končno dobili. 

Navdušen je bil tudi Luka Dončić, ki danes zjutraj v Detroitu zaradi otečenega levega gležnja ni mogel zaigrati. 

"Bil sem presenečen, ampak Porzingis je odličen košarkar in veseli smo, da ga imamo. Odnos z Dennisom, Wesleyjem in DeAndrejem bom obdržal, saj so super fantje. Pogrešal jih bom," je dejal 19-letnik. Po družabnih mrežah se je razširil tudi posnetek, kako sta se dan prej na tekmi Porzingis in Dončić nekaj pogovarjala. Morda tudi o menjavi?

"Ne nisva se pogovorila o tem," je s smehom na obrazu pospremil Dončić. "Smejala sva se in zabavala. Poznava se zelo dobro. Prvič sva se srečala na Eurobasketu, ko sva igrala eden proti drugemu. Zelo se veselim, da bova soigralca, saj je izjemen igralec. To bi lahko bila dobra stvar za Dallas."

Dallas je poleg Porzingisa dobil še Courtneyja Leeja, Tima Hardawayja mlajšega ter Traeja Burka. Toda najpomembnejši člen je vsekakor Latvijec, ki pa nima dolgoročne pogodbe in bo poleti 2020 prosti igralec (letos bo sprejel kvalifikacijsko opcijo in podpisal za eno leto z Dallasom). 

"Upam, da bo ostal dolgoročno. Seveda se bom trudil poleti, da ostane dlje," je še dejal Dončić, ki ni skoparil s pohvalami na račun 221 centimetrov visokega Latvijca. 

"Je visok, lahko meče, skače in podaja. Ima vse. Vsekakor lahko postane eden najboljših igralcev v ligi."