elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

nu
nu
5 01.02.2019 01:14:00

DONČIĆ z glasovi trenerjev na All Star tekmi? TO JE NJIHOVA RESNICA! Odločili so se, da ...

Reuters
Nova noč s četrtka na petek, novo slovensko razočaranje. Luka Dončić ne bo igral na glavni tekmi All Star vikenda.

Čakali smo vse od 25. decembra, ko se je glasovanje začelo. Luka Dončić se je v njem odlično odrezal, zbral več kot 4 milijone glasov, bil tretji v celotni ligi, a pred tednom dni je sledil hladen tuš. V seštevku teh glasov javnosti in glasov predstavnikov ameiških medijev ter igralcev v ligi NBA je slovenskemu dragulju čisto malo zmanjkalo za preboj v udarno peterko. Čisto malo. Zato je stekel rezervni scenarij, Dončićeva usoda je šla v roke NBA trenerjev. 

Vmes je Luka dobil dve tolažilni nagradi. 15. februarja bo v Charlottu zaigral na tekmi vzhajajočih zvezd, 16. februarja bo skupaj z mojstri zabijanja, metanja za tri in splošnih košarkarskih spretnostih tekmoval v preizkušanju slednjih. Dva dneva Severne Karoline je imel zagotovoljena, a ostal je tisti glavni, ostal je 17. februar. Ostalo je vprašanje, ali mu bodo trenerji, ki so se nad njim navduševali, dali dovolj glasov za uvrstitev v ekipo.

Niso mu jih dali. Čeprav je dobil tiste štiri milijone glasov, čeprav je premaknil in postavil številne mejnike in čeprav je ravno v času od imenovanja prvi peterk do torkovega trenerskega glasovanja odigral dve svoji najboljši tekmi, je nekaj malega zmanjkalo. Ne bo postal treji novinec v zadnjih 20 letih in drugi 19_letnik v zgodovini z nastopom na glavni All Star tekmi, toda leta so na njegovi strani, prihodnost prav tako, tudi v Charlottu pa se bo vseeno odlično zabaval.  

Značke: doncic, all-star

Članki iz rubrike