Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 01.02.2019 03:29:52

ŠOK ZA ŠOKOM, Dončić je POŠKODOVAN: Najprej ostal brez tekme zvezd, nato je sledil še ta UDAREC!

Reuters
Dallas je bil močno oslabljen na četrtkovem gostovanju v teh dneh polarnem Detroitu.

Čeprav so gostje iz Teksasa dobro začeli, bili tudi v nadaljevanju vseskozi korak ali dva spredaj, še tam na začetku zadnje četrtine pa vodili s plus 9, je bilo bolj kot ne od samega začetka jasno, da bo zmaga ostala doma. Ne sicer, ker bi bili domači Pistonsi neka sijajna ekipa, ampak v prvi vrsti zato, ker so gostje nastopili oslabljeni. Pravzaprav je oslabljeni milo rečeno. Zdesetkani bi bila bolj primerna beseda.

DeAndre Jordan, Dennis Smith ml. in Wesley Matthews so pospravljali kovčke ter se počasi odpravljali proti Velikemu jabolku, ki bo njihov novi dom, Luka Dončić pa je zaradi težave z gležnjem obsedel na klopi. Za Slovenca je bila to šele druga tekma, na kateri ni zaigral.

Glede na to, da je sezono končala tudi atomska mravljica J.J. Barea, je bilo iluzorno pričakovati, da bodo po New Yorku košarkarji Dallasa 24 ur kasneje slavili še v Detroitu. Zgovoren je bil že pogled na prvo peterko. Brunson, Finney-Smith, Barnes, Kleber in Mejri. Vprašanje, če so ti fantje pred tem kdaj igrali skupaj.


Pravzaprav bi lahko rekli, da so glede na okoliščine Mavericksi zelo drago prodali svojo kožo. Pistonsi so na krilih All Star igralca Blaka Griffina stvari postavili na svoje mesto šele v samem zaključku tekme in na koncu slavili s 93:89.

Vseeno je bil to večer, ko je marsikateri pristaš Dallasa kljub porazu in neuvrstitvi Dončića na tekmo zvezd zadovoljen legel h počitku. Razlog je seveda tičal v tem, kar se je zgodilo nekaj ur pred tekmo. Ko so v tisti mega kupčiji v svoje vrste pripeljali Kristapsa Porzingisa. Prihod, ki buri domišljijo, v prvi vrsti seveda slovensko-latvijska naveza. Številni komaj čakajo kako bo to videti na igrišču, bo pa potrebno na vse skupaj še malce počakati, Latvijec je namreč po hudi poškodbi kolena še vsaj nekaj tednov oddaljen od vrnitve na parkete.



Značke: dallas, detroit, doncic

Članki iz rubrike