Travis Scott Svet24.si

Eden najbolj priljubljenih reperjev končal za ...

bik Svet24.si

Mlada dalmatinska bika pobegnila pred mesarsko ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

mestna hiša Ekipa24.si

Spektakularni posnetki z vrha! Tako je videti ...

Mirjam Poterbin Njena.si

Mirjam sinu Luki namenila čustveno vzpodbudo

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić se je oglasil pred tekmo s Srbijo! ...

ku
ku
6 31.01.2019 22:11:18

BOMBA TRESE AMERIKO! Dallas DAL VSE za zvezdniško okrepitev, DONČIĆ zdaj z nooorim soigralcem!

Luka Dončić
Reuters
Prava bomba iz lige NBA.

Kar se je nekako po tihem napovedovalo, se je tudi uresničilo. Ekipa Dallasa se je odločila, da bo povsem prevetrila svojo zasedbo in slovenskemu čudežnemu dečku Luki Dončiću dodala izjemnega košarkarja. Telički iz Teksasa so že po polovici prve Dončićeve sezone v ligi NBA ugotovili, da je Slovenec pravi material za biti vodja številka 1 njihovega moštva, zato so se odločili, da ekipo oblikujejo po Dončićevih željah.

Dallas se je tako odločil, da zamenja sicer zelo kakovostnega organizatorja igre Dennisa Smitha Jr., ki pa se z Dončićem nikakor ni dobro znašel na parketu. Ob Smithu Jr. so se Telički odpovedali tudi odličnemu centru DeAndreju Jordanu, ki se mu je iztekala pogodba in veteranu Wesleyju Matthewsu, ki je bil v enakem položaju kot Jordan. Vse tri omenjene košarkarje bo Dallas poslal v New York Knickse v zameno za prvo zvezdo Kratkohlačnikov, trenutno poškodovanega Latvijca Kristapsa Porzingisa!



Ob Porzingisu bosta v Dallas prišla tudi Tim Hardaway Jr. in Courtney Lee, trenutno pa še ni jasno, ali je moral Dallas New Yorku prepustiti tudi kakšen izbor na naboru, čeprav se ugiba, da naj bi Telički Kratkohlačnikom dali tudi enega izmed izborov prve runde v enem izmed naslednjih naborov.

V prihodnje bomo torej lahko spremljali navezo Dončić - Porzingis, ki bi morala biti po mnenju številnih strokovnjakov zelo smrtonosna. Dallas se je moral za odličnega Latvijca odreči trem košarkarjem iz prve peterke, hkrati je moral 'popiti' tudi neugodni pogodbi Hardawayja Jr. in Leeja, a po mnenju Teličkov je bilo vredno.

Članki iz rubrike