ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

feng šuj dreamstime_xxl_2385781 Petisvet.si

Feng šuj recept, da naš dom postane tempelj sreče

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

taksi, pretep, beograd Svet24.si

VIDEO: Srdit »babji ravs« v beograjskem taksiju

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

Andrej Škufca, Melinda Škufca Njena.si

Andrej Škufca postal očka!

nu
nu
7 13.01.2019 13:08:25

INTERNET GORI! Glejte, Dončićeva JENNIFER ANISTON je prva VELIKA OBOŽEVALKA Slovenca?! (foto)

Prav neverjetno, kaj vse izbrskajo Američani. In čeprav je kakšna zadeva malce trapasta, govori o nori Lukovi priljubljenosti.

Saj veste, veliko je bilo povedanega in napisanega o izjavi Luke Dončića, ki je še kot košarkar Reala med svojimi cilji ob odhodu v ZDA izpostavljal spoznavanje svoje velike igralske ljubljenke Jennifer Aniston. Nekateri ameriški mediji so si ju kljub veliki starostni razliki predstavljali celo kot par, zadevo so nekajkrat napihnili, nato pa je malce odšla v pozabo. Predvsem zato, ker se je o Luki v glavnem govorilo zaradi njegovih sanjskih predstav.

No, zdaj, ko je obsedenost s Slovencem na vrhuncu in ko se mu na široko nasmiha nastop na tekmi All Star, pa so ob brskanju po vsem mogočem in ob ukvarjanju z Dončićem na vse načine ameriški portali izbrskali tudi najbolj neverjetno reč. Bolj za šalo, kot zares. Kot nora kroži fotografija Jennifer Aniston kot slovite Rachel v še bolj sloviti nanizanki 'Prijatelji', ki ima oblečeno majico z veliko številko ... 77. Da, Dončićevo številko.

"Poglejte, Jennifer je vse skupaj vedela prva!" poudarjajo nekateri. "Bila je prva velika oboževalka, še preden je bil on njen oboževalec," pišejo drugi. Seveda vse v šali, kajti prizor s številko 77 je nastal tam nekje okrog Lukovega rojstva (verjetno celo kako leto prej), je pa treba priznati, da je naključje neverjetno. Obsedenost Američanov z Dončićem pa resnično neverjetna.

Fotografijo Anistonove Rachel s številko 77 si poglejte spodaj.          

Značke: dončić, aniston, dallas

Članki iz rubrike