miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ku
ku
0 12.01.2019 12:54:44

Ste zamudili dvojne glasove za Luko Dončića? NIč hudega, TO SO DATUMI, ki še prinašajo dvojne pike

twitter
Luka Dončić po nekaj več kot polovici glasovanja za tekmo vseh zvezd zaseda drugo mesto na Zahodu in skupno četrto. Toda časa je še dovolj, da mladeniča dvignete višje.

Luka Dončić je eno največjih presenečenj letošnje sezone lige NBA, toda takšnega dogajanja okoli njega vendarle nihče ni pričakoval po polovici odigrane sezone. Nenazadnje o tem pričajo njegove sijajne predstave, začenši z zadnjo, ko je s simultanko ugnal Minnesoto in se ustavil tik pred trojnim dvojčkom

luka doncic1
Twitter


Ko je vodstvo tekmovanja pred dnevi postreglo z drugimi delnimi rezultati glasovanja za tekmo zvezd, je bilo moč opaziti, da je slovenski fenomen še napredoval. V svoji kategoriji "Frontcourt" igralcev Luka Dončić na zahodu še vedno zaostaja le za LeBronom Jamesom, zato pa je v skupnem seštevku prehitel celo Stepha Curryja.

Na skupni lestvici vzhoda in zahoda zaseda celo nepredstavljivo visoko četrto mesto, poleg Jamesa sta pred njim le še Giannis Antetokounmpo in Kyrie Irving. K temu so brez dvoma močno pripomogli slovenski glasovi, saj v Sloveniji vlada prava Dončićmanija.DAnašnji dan je sicer povsem običajen, kar se tiče glasov, a vsaka vaša pomoč bo dobrodošla. Obstaja pa še en dan, ko boste imeli priložnost Luki nameniti dvojne glasove. To je namreč dan Martina Luthra Kinga v ZDA, in sicer 21. januar. Tako imate med 6. uro zjutraj na dan 21. januarja do 6. ure zjutraj 22. januarja časa, da Dončiću morda zagotovite že neposredno mesto na tekmi vseh zvezd. 

Glasujete lahko prek povezav, ki vam jih prilagamo spodaj.

Lahko pa snamete tudi aplikacijo NBA (anroid ali iOs), kjer lahko oddate še en glas.

doncic9
twitter

Članki iz rubrike