jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Amanda Mlakar in Vid Valič Svet24.si

Komik spregovoril o materinem raku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

ku
ku
0 12.01.2019 11:56:41

ZABAVNI DONČIĆ v intervjuju v slačilnici. Zadnji avtobus odhaja? NE, NE, POČAKAJTE NAME

youtube
Luka Dončić je tudi po tekmi zabaval novinarje in ostale predstavnike kluba v slačilnici.

Po zmagi s 119:115 v Minneapolisu pri tamkajšnji Minnesoti je bil seveda znova oblegan z vseh strani. V slačilnici je odgovarjal na vprašanja, nato pa je zaslišal, da prvi avtobus odhaja. Med intervjujem je zakričal, "Ne, ne, počakajte name," in se prešerno nasmejal. Nato pa nadaljeval v resnejšem tonu na vprašanje o obeh novincih z zmagovito mentaliteto (poleg Luke še Jalen Brunson).

Še pred tem je spregovoril o težavah Dallasa na gostovanjih. "Na gostovanjih imamo velike težave, zato je to za nas zelo pomembna zmaga." 

Presenečen je bil tudi nad tem, da so mu pri zmagovitem metu pustili toliko prostora. Ali pač? "Videl sem prazen prostor in šel naprej. Morda bom naslednjič zgrešil, kdo ve. Tokrat mi je uspelo. Malce sem bil res presenečen, ker so mi pustili toliko prostora, po drugi strani pa so mi morda pustili met, ker sem bil obupen v metih za tri točke."

Seveda pa ni šlo brez vprašanja o trojnem dvojčku, ki ga je neuspešno lovil kot najmlajši v zgodovini. "Ne zanima me trojni dvojček, samo da zmagamo. To mi je najpomembnejše. Rad bi ga dosegel, toda slajša je zmaga," je še za konec dodal Dončić. 

Članki iz rubrike