Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.01.2019 11:50:59

V Dallasu osovraženi BRYANT naredil nekaj NOREGA! Poslušajte, glede DONČIĆA NA ALL STAR ... (video)

Doseg Luke Dončića je resnično neverjeten.

Potem ko so slovenskega zvezdnika, ki ima neverjetno število glasov za tekmo All Star, podprle vse profesionalne ekipe iz Dallasa in še podžgale neverjetno evforijo, je podpora prišla še z najbolj nepričakovanega, za mnoge neverjetnega naslova. Potem ko so podporo izrazili vsi člani slovitega NFL moštva Dallas Cowboys, se je v noči, v kateri so Kavboji napredovali v drugi krog končnice, oglasil še njihov nekdanji član. In to prav poseben nekdanji član.

Dez Bryant je vrsto let igral v Dallasu, ob koncu pretekle sezone pa so od njega pri 29 letih pričakovali, da si bo za podpis nove pogodbe le malce znižal astronomsko plačo. Ker tega ni želel storiti, pa je prišlo do spora, v katerem so se poti na koncu razšle, Bryant pa je podpisal za New Orleans in se je navijačem pošteno zameril. Njegove drese, ki se jih je prodalo ogromno, so predelali, zanj marsikje v mestu niso hoteli slišati - no, zdaj pa je prišlo veliko presenečenje.

Dolgoletni član Dallasa se je namreč oglasil v zvezi z ... Dončićem in tekmo All Star. "Poslušajte, glede Dončiča na All Star ... To je vaš Dez Bryant in pozivam vas, da vsi glasujete za mojega fanta Luko," se je Bryant celo posnel in objavil video, v katerem je vsem tudi pojasnil, kako se za Dončića glasuje. Video so v noči velikega uspeha delili celo Dallas Cowboys - in kdo ve, morda bo glasovanje za Dončića celo skrilo zamere in zacelilo rane.      

Video si lahko pogledate spodaj. Če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi.     

Značke: doncic, bryant, dallas, nfl, saints

Članki iz rubrike