Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

nu
nu
2 06.01.2019 10:39:54

Kakšen človek! TEGA NBA NE POMNI! Kar je Dončić naredil za snemalca, V KATEREGA JE TREŠČIL, je ... (video)

Luka Dončić je poseben v več pogledih.

"Doslej sem bil le navijač Philadelphie 76ersov, od danes sem tudi navijač Luke Dončića. Česa takega v ligi NBA še nisem videl," je ameriškim medijem pojasnil neimenovani (a menda zelo ugledni) očividec, ki je natančno spremljal dogajanje po tem, ko je slovenski zvezdnik Dallasa v prvi četrtini gostovanja pri Philadelphii treščil v televizijskega snemalca in ga zbil po tleh (vse o tem v tej povezavi). Iz tega in podobnih pričevanj so ameriški mediji sestavili celotno zgodbo, ki je navdušila.

Veljalo je, da je Dončić igro po incidentu zapustil, ker ga je po trku v glavo snemalca in v njegovo kamero bolela rama. Resnica je, da je Slovenec razmišljal nekaj povsem drugega. "Igra ni bila prekinjena, Philadelphia je šla v napad, toda Luki je bilo vseeno. Takoj je odšel pomagat snemalcu, ob tem pa proti svoji klopi kričal trenerju Ricku Carlislu, naj ga zamenja. Česa takega v tej ligi še nismo videli, to je klasa brez primere," pravijo najbolje obveščeni.

Kot kaže posnetek, se je na parketu dejansko znašel peti igralec Dallasa, ko Luka sploh še ni šel na klop, temveč je ostal pri snemalcu. Očividci pravijo, da mu je dajal vodo, se pri odgovornih prepričal, da je vse v najlepšem redu in ni šel ne do svojega trenerja ne do soigralcev.

"To je pravi čudežni deček," "Zato je ta fant nekaj tako zelo posebnega," "Ne morem verjeti, da je zahteval menjavo in ostal iz igre več minut, da bi se prepričal, kaj je s človekom. Tega v tej ligi nismo bili vajeni," je zgolj nekaj odzivov iz ameriških medijev, ki širijo izrazito navdušenje, še bolj pa to v dogodku v lastni dvorani počnejo povsem osupli navijači Philadelphie.

Članki iz rubrike