Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
2 06.01.2019 10:39:54

Kakšen človek! TEGA NBA NE POMNI! Kar je Dončić naredil za snemalca, V KATEREGA JE TREŠČIL, je ... (video)

Luka Dončić je poseben v več pogledih.

"Doslej sem bil le navijač Philadelphie 76ersov, od danes sem tudi navijač Luke Dončića. Česa takega v ligi NBA še nisem videl," je ameriškim medijem pojasnil neimenovani (a menda zelo ugledni) očividec, ki je natančno spremljal dogajanje po tem, ko je slovenski zvezdnik Dallasa v prvi četrtini gostovanja pri Philadelphii treščil v televizijskega snemalca in ga zbil po tleh (vse o tem v tej povezavi). Iz tega in podobnih pričevanj so ameriški mediji sestavili celotno zgodbo, ki je navdušila.

Veljalo je, da je Dončić igro po incidentu zapustil, ker ga je po trku v glavo snemalca in v njegovo kamero bolela rama. Resnica je, da je Slovenec razmišljal nekaj povsem drugega. "Igra ni bila prekinjena, Philadelphia je šla v napad, toda Luki je bilo vseeno. Takoj je odšel pomagat snemalcu, ob tem pa proti svoji klopi kričal trenerju Ricku Carlislu, naj ga zamenja. Česa takega v tej ligi še nismo videli, to je klasa brez primere," pravijo najbolje obveščeni.

Kot kaže posnetek, se je na parketu dejansko znašel peti igralec Dallasa, ko Luka sploh še ni šel na klop, temveč je ostal pri snemalcu. Očividci pravijo, da mu je dajal vodo, se pri odgovornih prepričal, da je vse v najlepšem redu in ni šel ne do svojega trenerja ne do soigralcev.

"To je pravi čudežni deček," "Zato je ta fant nekaj tako zelo posebnega," "Ne morem verjeti, da je zahteval menjavo in ostal iz igre več minut, da bi se prepričal, kaj je s človekom. Tega v tej ligi nismo bili vajeni," je zgolj nekaj odzivov iz ameriških medijev, ki širijo izrazito navdušenje, še bolj pa to v dogodku v lastni dvorani počnejo povsem osupli navijači Philadelphie.

Članki iz rubrike