vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

nu
nu
2 06.01.2019 10:39:54

Kakšen človek! TEGA NBA NE POMNI! Kar je Dončić naredil za snemalca, V KATEREGA JE TREŠČIL, je ... (video)

Luka Dončić je poseben v več pogledih.

"Doslej sem bil le navijač Philadelphie 76ersov, od danes sem tudi navijač Luke Dončića. Česa takega v ligi NBA še nisem videl," je ameriškim medijem pojasnil neimenovani (a menda zelo ugledni) očividec, ki je natančno spremljal dogajanje po tem, ko je slovenski zvezdnik Dallasa v prvi četrtini gostovanja pri Philadelphii treščil v televizijskega snemalca in ga zbil po tleh (vse o tem v tej povezavi). Iz tega in podobnih pričevanj so ameriški mediji sestavili celotno zgodbo, ki je navdušila.

Veljalo je, da je Dončić igro po incidentu zapustil, ker ga je po trku v glavo snemalca in v njegovo kamero bolela rama. Resnica je, da je Slovenec razmišljal nekaj povsem drugega. "Igra ni bila prekinjena, Philadelphia je šla v napad, toda Luki je bilo vseeno. Takoj je odšel pomagat snemalcu, ob tem pa proti svoji klopi kričal trenerju Ricku Carlislu, naj ga zamenja. Česa takega v tej ligi še nismo videli, to je klasa brez primere," pravijo najbolje obveščeni.

Kot kaže posnetek, se je na parketu dejansko znašel peti igralec Dallasa, ko Luka sploh še ni šel na klop, temveč je ostal pri snemalcu. Očividci pravijo, da mu je dajal vodo, se pri odgovornih prepričal, da je vse v najlepšem redu in ni šel ne do svojega trenerja ne do soigralcev.

"To je pravi čudežni deček," "Zato je ta fant nekaj tako zelo posebnega," "Ne morem verjeti, da je zahteval menjavo in ostal iz igre več minut, da bi se prepričal, kaj je s človekom. Tega v tej ligi nismo bili vajeni," je zgolj nekaj odzivov iz ameriških medijev, ki širijo izrazito navdušenje, še bolj pa to v dogodku v lastni dvorani počnejo povsem osupli navijači Philadelphie.

Članki iz rubrike