stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 06.01.2019 11:17:19

DONČIĆEVO SLAVJE pri visokem zaostanku?! Kaj? Zakaj? TO JE RAZLAGA nenavadnega dogodka!

Slovenski čudežni deček s svojim karakterjem zna poskrbeti tudi za take pripetljaje.

Bilo je v trenutkih, ko je šlo Dallasu najslabše in Philadelphii najbolje. Domači 76ersi so vodili s skoraj 20 točkami razlike, tekma se je zdela odločena (pozneje se je malce zapletla, a nikoli zares ogrozila zmage Philadelphie), Luka Dončić pa je bil sredi niza zgrešenih metov. In ko je nato enega zadel, je sledila scena, ki je presenetila vse. Luka je namreč povsem običajen koš v precej običajni akciji proslavil, kot bi zadel odločilno trojko nekaj sekund pred koncem.

Ob vračanju v obrambo je stisnil obe pesti, z njima nekajkrat boksnil skozi zrak, se veselil. "Ste videli tole? Prav neverjetno sarkastično je proslavljal koš in vsem povedal, kaj si misli o svoji predstavi," sta ugotavljala ameriška komentatorja, o dogodku pa so po koncu tekme spraševali tudi glavnega akterja. Logično ni bil najbolje razpoložen, a je vseeno govoril z novinarji in pojasnil, kaj si o vsem skupaj misli.

"Igrali smo slabo, jaz sem igral najslabše. To je bila najslabša tekma, nič mi ni uspevalo. In, da, po številnih metih, ki so po vrsti leteli mimo, sem zadetega pač proslavil tako. Nisem se mogel zadržati, bil sem preveč nezadovoljen z vsem, kar se je dogajalo," je povedal razočarani Luka, ki pa bo kmalu dobil priložnosti za nove podvige.              

Članki iz rubrike