19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
0 06.01.2019 11:17:19

DONČIĆEVO SLAVJE pri visokem zaostanku?! Kaj? Zakaj? TO JE RAZLAGA nenavadnega dogodka!

Slovenski čudežni deček s svojim karakterjem zna poskrbeti tudi za take pripetljaje.

Bilo je v trenutkih, ko je šlo Dallasu najslabše in Philadelphii najbolje. Domači 76ersi so vodili s skoraj 20 točkami razlike, tekma se je zdela odločena (pozneje se je malce zapletla, a nikoli zares ogrozila zmage Philadelphie), Luka Dončić pa je bil sredi niza zgrešenih metov. In ko je nato enega zadel, je sledila scena, ki je presenetila vse. Luka je namreč povsem običajen koš v precej običajni akciji proslavil, kot bi zadel odločilno trojko nekaj sekund pred koncem.

Ob vračanju v obrambo je stisnil obe pesti, z njima nekajkrat boksnil skozi zrak, se veselil. "Ste videli tole? Prav neverjetno sarkastično je proslavljal koš in vsem povedal, kaj si misli o svoji predstavi," sta ugotavljala ameriška komentatorja, o dogodku pa so po koncu tekme spraševali tudi glavnega akterja. Logično ni bil najbolje razpoložen, a je vseeno govoril z novinarji in pojasnil, kaj si o vsem skupaj misli.

"Igrali smo slabo, jaz sem igral najslabše. To je bila najslabša tekma, nič mi ni uspevalo. In, da, po številnih metih, ki so po vrsti leteli mimo, sem zadetega pač proslavil tako. Nisem se mogel zadržati, bil sem preveč nezadovoljen z vsem, kar se je dogajalo," je povedal razočarani Luka, ki pa bo kmalu dobil priložnosti za nove podvige.              

Članki iz rubrike