horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

nu
nu
0 06.01.2019 11:17:19

DONČIĆEVO SLAVJE pri visokem zaostanku?! Kaj? Zakaj? TO JE RAZLAGA nenavadnega dogodka!

Slovenski čudežni deček s svojim karakterjem zna poskrbeti tudi za take pripetljaje.

Bilo je v trenutkih, ko je šlo Dallasu najslabše in Philadelphii najbolje. Domači 76ersi so vodili s skoraj 20 točkami razlike, tekma se je zdela odločena (pozneje se je malce zapletla, a nikoli zares ogrozila zmage Philadelphie), Luka Dončić pa je bil sredi niza zgrešenih metov. In ko je nato enega zadel, je sledila scena, ki je presenetila vse. Luka je namreč povsem običajen koš v precej običajni akciji proslavil, kot bi zadel odločilno trojko nekaj sekund pred koncem.

Ob vračanju v obrambo je stisnil obe pesti, z njima nekajkrat boksnil skozi zrak, se veselil. "Ste videli tole? Prav neverjetno sarkastično je proslavljal koš in vsem povedal, kaj si misli o svoji predstavi," sta ugotavljala ameriška komentatorja, o dogodku pa so po koncu tekme spraševali tudi glavnega akterja. Logično ni bil najbolje razpoložen, a je vseeno govoril z novinarji in pojasnil, kaj si o vsem skupaj misli.

"Igrali smo slabo, jaz sem igral najslabše. To je bila najslabša tekma, nič mi ni uspevalo. In, da, po številnih metih, ki so po vrsti leteli mimo, sem zadetega pač proslavil tako. Nisem se mogel zadržati, bil sem preveč nezadovoljen z vsem, kar se je dogajalo," je povedal razočarani Luka, ki pa bo kmalu dobil priložnosti za nove podvige.              

Članki iz rubrike