Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.01.2019 10:20:13

TAKO SE VIDI VELIČINA! Dončić v akciji, na tribunah GOSTUJOČE DVORANE pa se je zgodilo tole!

Profimedia
Nekatere stvari ostanejo malce neopažene, a so morda še bolj pomembne.

Če bi zadel, bi to zagotovo bila akcija tekme. Luka Dončić je v prvi četrtini gostovanja v Charlottu nakazal prodor, nato pa si dvakrat žogo poslal za hrbtom, povsem vrgel iz igre svojega čuvaja, ga hkrati poslal po burek in zavrtel na vrtiljaku, nato pa se v svoje slogu umaknil na trojko. Kot rečeno, če bi zadel, bi danes svet govoril o najlepši akciji tekme, posnetek pa bi se vrtel kot velika uspešnica. Žoga je šla za las mimo, toda v oči je padlo nekaj drugega. 

Ko je bil Dončić sredi preigravanja, je celotna dvorana začela spuščati zvoke občudovanja, glasnih oh in ah je sledilo odkrito navdušenje in napeto pričakovanje gledalcev. Človek je dobil občutek, da bi v primeru zadetega meta sledile pravcate ovacije, najlepše pri tem pa je, da - še enkrat - tekma ni bila v Dallasu. Gledalci na tribunah so bili navijači domačih Hornetsov, Luka je vrtel njihovega ljubljenca in dosegel bi koš proti njihovi ekipi, a so bili vseeno - navdušeni. 

"Tukaj ste zdaj lahko videli, kaj v tem trenutku pomeni Luka Dončić. Nepomembno je, da je zgrešil, vsi ste lahko slišali glasne vzdihe občudovanja in navdušenja navijačev nasprotne ekipe, medtem ko je bil Slovenec v svoji tipični akciji. To je ta neverjetna veličina, ki jo je že dosegel. To je ta izjemna zgodba, ki jo piše mladenič," sta ob tem razmišljala komentatorja na ameriški televiziji, ki sta takoj opozorila na prizore, ki so za ameriške dvorane vse prej kot tipični. 

Članki iz rubrike