sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
3 22.12.2018 13:03:06

Sploh lahko VERJAMETE? TOLE Luko Dončića loči od NESMRTNOSTI!

Odkar je Luka Dončić prišel v Dallas, je na svojo stran pridobil neverjetno veliko privržencev, ki v njem vidijo malega košarkarskega boga.

Ljubljanski najstnik igra izvrstno, kar kažejo tudi številke, njegova statistika je odlična. Mnogi že govorijo o tem, da si bo prislužil naziv novinca leta, čeprav ima velikega tekmeca v Deandreju Aytonu.

Toda vprašanje o tem, ali bo igralec leta, je zdaj dobilo nadaljevanje, oziroma je bilo še močno nadgrajeno. Sploh ne bi bilo presenečenje, da bi se Luka Dončić udeležil letošnje All-star tekme, ekshibicijskega dvoboja vseh zvezd. Vseh zvezd najmočnejše košarkarske lige na svetu.



Doslej sta samo dva novinca dobila priložnost, da sta bila del smetane, ki vlada igri z oranžno žogo. To sta bila Yao Ming v sezoni 2002/03 in Blake Griffin osem let pozneje, čeprav je slednji prvo sezono izpustil zaradi poškodbe.

In tudi to še ni vse. Če Dončiću resnično uspe priti na All-star tekmo, bi s tem postavil nov mejnik. V času All-star vikenda bo namreč še vedno star 19 let in bi bil najmlajši, ki bi mu to uspelo. Doslej pa še noben 19-letnik ni imel časti, da bi igral na tej prestižni tekmi. Shaquille O'Neal, Magic Johnson in Isiah Thomas so trije legendarni zvezdniki, ki so kot najmlajši nastopili na All-staru, vsi pa so takrat šteli 20 let.

Članki iz rubrike