sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ku
ku
2 22.12.2018 10:50:51

ULTIMATIVNA POHVALA iz ust kralja LeBrona Jamesa. TO POVE VSE o Dončiću in njegovi sezoni (video)

LeBron James je bil danes zgodaj zjutraj povsem uničen po dvoboju z New Orleans Pelicans, vseeno pa si je v slačilnici vzel čas in načel nekaj perečih tem.

Tista tema, ki najbolj zanima navijače Lakersov, je zagotovo ta, da se bodo skušali z Jamesom v moštvu do februarja skorajda zagotovo okrepiti in skušati naskakovati pokal Larryja O'Briena. Za zdaj je veliko govora o Anthonyju Davisu, Bradleyju Bealu in še nekaterih, ki bi utegnili obleči legendarno vijolično-rumeno opravo moštva iz mesta Angelov.

Slovenske pristaše košarke in navijače Luke Dončića pa zagotovo zanima, kaj je imel LeBron v povezavi s to temo povedati o čudežnem dečku, ki se je znašel v zares sijajni družbi, ki jo je omenil James na dejansko lastno vprašanje, s kom bi rad igral. To seveda ne pomeni, da si lahko Lakersi Luko privoščijo, toda mladenič se je znašel v zares zavidljivi družbi tistih, s katerimi bi rad LeBron igral. 

"Vprašajte me, ali bi rad igral s Kevinom Durantom? Absolutno."

"Vprašajte me, ali bi rad igral z Jimmyjem Butlerjem? Vsekakor."

"Vprašajte me, ali bi rad igral s Kyriejem Irvingom, Giannisom (Antetokounmpom), Embiidom, Simmonsom. Z vsemi temi bi rad igral. Z Luko Dončićem. Kar vprašajte me. Dajte no, saj ni to raketna znanost. To so vrhunski igralci in absolutno bi igral z njimi."

doncic

Da, James je med igralci in vsemi zvezdniki, s katerimi bi rad delil parket, izpostavil tudi Luko Dončića, ki ima za seboj zares sijajno sezono kot novinec. Na zadnjih petih tekmah je recimo v povprečju dosegal 24 točk, dodal 6,2 skokov in 7,6 podaj ob 46-odstotnem metu. 

Članki iz rubrike