Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.11.2018 19:30:43
Deli članek:

NEPRECENLJIVO! Legenda z osmimi prstani naravnost NAVDUŠENA nad današnjo odo Luki Dončiću (VIDEO)

Profimedia

Priljubljenost Luke Dončića na drugi strani Atlantika gre preko vseh meja. Ne vsak dan, večkrat na dan iz Severne Amerike prihajajo presežki in hvalnice, kakršnih na začetku svoje poti v ligi NBA ni bil deležen še nihče. Luka je svetovni hit.

Danes je svet obnorela priredba uspešnice Hallelujah legendarnega Leonarda Cohena z naslovom Halleluka, nekakšna oda Luki Dončiću. Odzivi skozi ves dan so naravnost fantastični, vendar za češnjo na vrhu torte je poskrbel Steve Kerr.

Ko je bil gost na eni od radijskih postaj je kar sam od sebe voditelja vprašal, če je slišal za to predelavo, ki je obnorela svet. Voditelj, ne le, da je slišal, začel je prepevati refren, potem pa je Kerr poudaril, da mu je verzija nadvse všeč, da je pač vrhunska.

Steva Kerra, danes trenerja šampionske ekipe Golden State, bržčas ni potrebno dodatno predstavljati. Pa vendarle, gre za osemkratnega zmagovalca v ligi NBA - petkrat kot igralca (Chicago 3 in San Antonio 2) ter trikrat kot trenerja (Golden State). Med letoma 1988 in 2003 je na parketih Severne Amerike pridobil status enega najboljših branilcev v ligi. Zanimivo, ko je bil pred desetimi leti na naboru izbran Goran Dragić, je bil ravno Kerr (takrat kot glavni manager Phoenixa) zaslužen, da so Ljubljančana iz Texasa z menjavo hitro spravili v Arizono.