magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld Svet24.si

Umrl je slavni modni oblikovalec

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

čakalne vrste, bolnišnica Svet24.si

Helikopterski prevozi, hišni nadstrešek in druga...

luka doncic Svet24.si

Anamaria Goltes prvič v ZDA o sebi in svojem ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

nu
nu
0 23.09.2018 13:39:34

RONALDO, ZIDANE in ... DONČIĆ! Kar je naredil PREDSEDNIK REALA, je za anale slovenskega športa!

Preprosto izjemno, kaj je slovenski košarkar dosegel še v najstniških letih.

Predstavljajte si, da imate Cristiana Ronalda, ki po devetih letih zapusti klub, s katerim je dosegel vse, kar je pač dosegel eden najslavnejših nogometašev vseh časov. Predstavljajte si, da imate Zinedina Zidana, ki je bil že tako ali tako legenda kluba zaradi igralskih dosežkov, nato pa je kot trener v treh poskusih trikrat osvojil ligo prvakov. In nato se v tej druščini kot povsem enakovreden član znajte 19-letni slovenski košarkar. 

Zgodilo se je danes, zgodilo se je na slavnostnem govoru predsednika Reala Florentina Pereza pred začetkom skupščine članov kraljevega kluba. "Hvala Critianu Ronaldu, to bo vedno njegov dom. Hvala Zinedinu Zidanu, tudi on je legenda in tudi zanj velja enako. Hvala pa še Luki Dončiću. Dal nam je ogromno, potem ko smo ga mi oblikovali kot košarkaša in kot človeka. Srečno v NBA in hvala ti, Luka," se je glasil trojček zahval. 

Trojček, ki je resnično za v anale slovenskega športa. Izpostaviti mladega slovenskega športnika na tak način skupaj z dvema takima globalnima legendama je nekaj preprosto sanjskega. In razglasiti ga za enega najbolj zaslužnih za to, da je klub postal prvi v zgodovini evropskega športa, ki je v eni sezoni osvojil evropski naslov tako v nogometu kot v košarki, je prav tako edinstveno. 

Članki iz rubrike