giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

nu
nu
0 23.09.2018 13:39:34

RONALDO, ZIDANE in ... DONČIĆ! Kar je naredil PREDSEDNIK REALA, je za anale slovenskega športa!

Preprosto izjemno, kaj je slovenski košarkar dosegel še v najstniških letih.

Predstavljajte si, da imate Cristiana Ronalda, ki po devetih letih zapusti klub, s katerim je dosegel vse, kar je pač dosegel eden najslavnejših nogometašev vseh časov. Predstavljajte si, da imate Zinedina Zidana, ki je bil že tako ali tako legenda kluba zaradi igralskih dosežkov, nato pa je kot trener v treh poskusih trikrat osvojil ligo prvakov. In nato se v tej druščini kot povsem enakovreden član znajte 19-letni slovenski košarkar. 

Zgodilo se je danes, zgodilo se je na slavnostnem govoru predsednika Reala Florentina Pereza pred začetkom skupščine članov kraljevega kluba. "Hvala Critianu Ronaldu, to bo vedno njegov dom. Hvala Zinedinu Zidanu, tudi on je legenda in tudi zanj velja enako. Hvala pa še Luki Dončiću. Dal nam je ogromno, potem ko smo ga mi oblikovali kot košarkaša in kot človeka. Srečno v NBA in hvala ti, Luka," se je glasil trojček zahval. 

Trojček, ki je resnično za v anale slovenskega športa. Izpostaviti mladega slovenskega športnika na tak način skupaj z dvema takima globalnima legendama je nekaj preprosto sanjskega. In razglasiti ga za enega najbolj zaslužnih za to, da je klub postal prvi v zgodovini evropskega športa, ki je v eni sezoni osvojil evropski naslov tako v nogometu kot v košarki, je prav tako edinstveno. 

Članki iz rubrike