IMG_2029 Odkrito.si

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

izgubljena kuverta Svet24.si

Jasna je na ulici našla kuverto z listkom in 7000...

devica Svet24.si

Devica - resda nevsiljiva, a preveč kritična

otrok, vožnja, avto Svet24.si

8-letnik si je od mamice spet "sposodil" avto! ...

kmetija 8 Svet24.si

FOTO: V tem razkošju bodo živeli novi tekmovalci...

nikolina4 Njena.si

Vse za dober šov: Nikolina pretentala družino in...

fatalni 7 Njena.si

Jan Plestenjak sporočil žalostno novico

ku
ku
0 22.09.2018 12:06:05

Bo Dončić v Dallasu bolj pogrešal Hrvaško kot Slovenijo! Luka Američanom razlagal o Modriću, hrvaški obali, hrvaških (?) čevapčičih …

Luka Dončić
Profimedia
Luka Dončić se privaja na življenje v ZDA.

Da bi imel domotožje, ni skrbi, kajti domačo Ljubljano je zapustil praktično kot otrok in se že pri trinajstih preselil v Madrid. Zdaj, pri devetnajstih pa se je vendarle preselil veliko dlje od doma, onstran luže v ZDA. »V mestu sem se hitro znašel, nisem pa še našel španske restavracije. Zelo rad imam tudi čevapčiče. Vsako leto grem na Hrvaško in tam je to specialiteta. Upam, da je tu tudi kakšna dobra balkanska restavracija. V Sloveniji sem po navadi le pet dni na leto, na Hrvaškem sem najbrž več dni. Poznam tudi Luko Modrića, ki je blestel na svetovnem prvenstvu,« je Američanom razlagal Dončić in pri marsikomu vzbudil pomislek, da bo Hrvaško pogrešal še bolj kot Slovenijo.

No, važno, da v Sloveniji vsi vemo, da je deželica s sončne strani Alp tista, ki jo nosi v srcu, kar ne nazadnje potrjuje njegovo pogosto poziranje s slovensko zastavo ob velikih uspehih, ki jih dosega.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike