Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
2 14.09.2018 08:10:55

SEDITE IN SE PRIVEŽITE! Moral sem videti na lastne oči ... TEGA o Dončiću še niste slišali!

twitter
Košarkarska sezona lige NBA je že zelo blizu, saj nas le dober mesec dni loči od premiernega nastopa Luke Dončića med košarkarsko elito.

Že zdaj pa so v Dallasu vsi navdušeni nad čudežnim dečkom evropske košarke. Tako Dirk Nowitzki, kot trener Rick Carlisle sta mu namenila velike pohvale, toda najdlje je šel zagotovo Harrison Barnes, trenutno najboljši igralec Dallasa, ki je v karieri že osvojil prstan z Golden State Warriorsi.

Če je bil na začetku skeptičen, ga je nato Luka na treningih prepričal. Tu so njegove besede:

"Luka ni igral v poletni ligi in vsi so se pravzaprav spraševali, kako dober sploh je ta fant? Sem eden tistih, ki se mora o tem prepričati na svoje oči in to videti na parketu. Sem eden tistih, ki verjame, ko vidi. In povem vam ..." v smehu nadaljuje Barnes.

barnes
youtube

"Ta fant zna res podajati. Če si odprt, boš imel v naslednjem trenutku žogo v rokah. Je talentiran, ima neverjeten pregled, odlično vodi moštvo. Bil sem impresioniran," je še pristavil Barnes na oddaji The Jump na ESPN-u, kamor so ga povabili poleg strokovnega komentatorja Paula Pierca, enega najboljših košarkarjev v tem tisočletju.

"Kljub 19 letom se vidi, da je zelo zrel. Nikamor se mu ne mudi, nikoli ni pod pritiskom ob pick and rollu, ima jasno idejo, komu podati in kako to storiti. To so male stvari, a pomenijo ogromno, če si star 19 let," je dodal Barnes, medtem ko je 'Resnica' Pierce dodal, da pač gre za košarkarja, ki je vajen igranja proti profesionalnim moštvom in ima zato prednost pred konkurenco. Oddajo so zaključili z besedami, da "bo Luka Dončić v ligi NBA zelo dober." Upajmo. 

Značke: nba, dončić, dallas

Članki iz rubrike