IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

ku
ku
0 17.08.2018 21:30:06

KLOBČIČ SE RAZPLETA! To je človek, ki je bil vezni člen v AFERI DONČIĆ! Nikdar ne uganete, za KOGA GRE!

Saša Dončić, Luka Dončić
BOBO
Velika afera, v katero je vpleten Luka Dončić.

Pri TV Slovenija nadaljujejo z razkritji v aferi Dončić. Za tiste, ki zgodbe ne poznajo, si jo lahko preberete s klikom na spodnje povezave. 

Klobčič se zdaj počasi razpleta. TV Slovenija je namreč razkrila, kdo naj bi bil vezni člen med Sašo Dončićem in Slavkom Djurićem, ki si je na vsak način prizadeval, da bi Luka Dončić zamenjal svojega agenta Billa Duffyja s Charlesom Briscojem. Vezni člen, ki je spoznal Dončića in Djurića naj bi bil namreč Duško Drlačić, v Sarajevu rojeni in zdaj v Toronto živeči voznik tovornjaka ... Da, prav ste prebrali. 

Drlačić naj bi poslovno sodeloval z Djurićem, ki se ukvarja s športnim menedžmentom. Mlade košarkarje s področja bivše skupne države vozi v ZDA in Kanado, mlade Američane pa v Evropo. "Poslušaj, v Realu igra fantastičen mladenič in rad bi telefonsko številko njegovega očeta," naj bi lani spomladi Djurić dejal Drlačiću, ki je prvemu posredoval Dončićevo telefonsko številko. Djurić je priznal: "Začutil sem, da mama tukaj vodi stvari, ne pa on, in to mi je Saša tudi sam priznal. Zato sem preusmeril fokus na Lukovo mamo." O Mirjam Poterbin, ki jo je nagovoril na tekmi med Crveno zvezdo in Realom pa je dodal: "Vprašala me je, o kakšnem sodelovanju govorim in rekel sem ji, da imajo moji ljudje veze pri Applu, da bi šlo za večmilijonsko pogodbo. Odgovorila mi je, češ Slavko, to je nekoliko prezgodaj. Prosil sem jo, če se lahko fotografirava skupaj, da bi dokazal ljudem v Ameriki, da jo poznam, a je odgovorila enako,"

Celoten članek si lahko preberete tukaj. 

Članki iz rubrike