natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

milan tržan prhanje Njena.si

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso ...

ku
ku
0 17.08.2018 21:30:06

KLOBČIČ SE RAZPLETA! To je človek, ki je bil vezni člen v AFERI DONČIĆ! Nikdar ne uganete, za KOGA GRE!

Saša Dončić, Luka Dončić
BOBO
Velika afera, v katero je vpleten Luka Dončić.

Pri TV Slovenija nadaljujejo z razkritji v aferi Dončić. Za tiste, ki zgodbe ne poznajo, si jo lahko preberete s klikom na spodnje povezave. 

Klobčič se zdaj počasi razpleta. TV Slovenija je namreč razkrila, kdo naj bi bil vezni člen med Sašo Dončićem in Slavkom Djurićem, ki si je na vsak način prizadeval, da bi Luka Dončić zamenjal svojega agenta Billa Duffyja s Charlesom Briscojem. Vezni člen, ki je spoznal Dončića in Djurića naj bi bil namreč Duško Drlačić, v Sarajevu rojeni in zdaj v Toronto živeči voznik tovornjaka ... Da, prav ste prebrali. 

Drlačić naj bi poslovno sodeloval z Djurićem, ki se ukvarja s športnim menedžmentom. Mlade košarkarje s področja bivše skupne države vozi v ZDA in Kanado, mlade Američane pa v Evropo. "Poslušaj, v Realu igra fantastičen mladenič in rad bi telefonsko številko njegovega očeta," naj bi lani spomladi Djurić dejal Drlačiću, ki je prvemu posredoval Dončićevo telefonsko številko. Djurić je priznal: "Začutil sem, da mama tukaj vodi stvari, ne pa on, in to mi je Saša tudi sam priznal. Zato sem preusmeril fokus na Lukovo mamo." O Mirjam Poterbin, ki jo je nagovoril na tekmi med Crveno zvezdo in Realom pa je dodal: "Vprašala me je, o kakšnem sodelovanju govorim in rekel sem ji, da imajo moji ljudje veze pri Applu, da bi šlo za večmilijonsko pogodbo. Odgovorila mi je, češ Slavko, to je nekoliko prezgodaj. Prosil sem jo, če se lahko fotografirava skupaj, da bi dokazal ljudem v Ameriki, da jo poznam, a je odgovorila enako,"

Celoten članek si lahko preberete tukaj. 

Članki iz rubrike