Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
7 14.08.2018 19:23:18

Se obeta ŠKANDAL? MAMA Luke Dončića POLICIJI OVADILA neznanega storilca!

Mirjam Poterbin, mama Luke Dončića, je vložila ovadbo zoper neznanega storilca.

Kot je poročala TV Slovenija, je Poterbinova konec junija ustno ovadila neznanega storilca, ker naj bi na pogodbi o zastopanju sina nekdo ponaredil njen in podpis Luke Dončića. Zgodba se je začela zapletati, ko ju je Dončićev zastopnik Bill Duffy igralca začel spraševati, če je res, da je zamenjal agenta.

Tako je namreč bilo videti po pogodbi, ki jo je dobilo tudi vodstvo lige NBA, novi zastopnik naj bi bil Charles Briscoe. Ta naj bi pogodbo o zastopanju podpisal v Sloveniji, kamor je prišel potem, ko je dobil klic nekoga, ki se je predstavil kot Slavko Đurić in naj bi bil Dončićev stric.



Na sestanku z Briscoejem je bil prav omenjeni Đurić, pa tudi osebi, ki sta se predstavili kot starša Luke Dončića, od njih naj bi dobil podpise za zastopanje košarkarja. Poterbinova je zatrdila, da se ni z nikomer sestajala, ni pa izključila možnosti, da je v to vpleten njen nekdanji partner.

To je seveda oče Luke Saša Dončić. "Za to pogodbo prvič slišim od vas. Verjamem, da je to neka neslana šala. Luka je polnoleten, odgovarja zase in se ne vmešavam v to. Verjamem, da se bo dogajalo še kaj, a verjamem tudi, da je Luka dovolj pameten, da se bo znal temu izogniti" je o tem za TV Slovenijo povedal Saša Dončić.

Članki iz rubrike