stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Primož Salmič
Primož Salmič
6 16.08.2018 09:44:13

OČE LUKE DONČIĆA o ponarejenih podpisih in OVADBI BIVŠE ŽENE: Mora biti zelo NEINTELIGENTEN, če je ...

Saša Dončić, Luka Dončić
BOBO
Sliši se kot zgodba iz filma. Nekdo se je predstavil z lažno identiteto in nekoga drugega iz ZDA zvabil na sestanek, na katerem so bili še nekateri, ki so se prav tako izdajali za nekoga drugega, vse skupaj pa se je končalo s podpisom pogodbe med njimi in Američanom.

Pa ni bilo v filmu, ampak naj bi se v resnici zgodilo. In glavna zvezda zgodbe je Luka Dončić, čeprav ga pri vsem skupaj sploh ni bilo zraven. Prav zato je njegova mama Mirjam Poterbin na eni od ljubljanskih policijskih postaj vložila ovadbo. Ovadbo zoper neznanega storilca, ki naj bi na pogodbi o zastopanju Luke Dončića ponaredil njegov in njen podpis.

Ob našem klicu se je Poterbinova vzdržala kakršnegakoli komentarja, dejala je le, naj "to zadevo rešijo tisti, ki so za to pristojni". Je pa zato stvar komentiral oče Saša Dončić. "Mislim, da vi o tej zadevi veste precej več od mene. Vem samo to, kar sem slišal od gospodične s TV Slovenija, ki me je poklicala v torek. In vse skupaj mi je malo nelogično," je začel Dončić in dodal, da ni vedel, ali naj se ob tistem, kar je slišal, smeje ali joka. "V prvem trenutku sem razumel, da naj bi jaz ponaredil podpise in da sem jaz ovaden. Potem sem videl, da gre za ovadbo proti neznanemu storilcu. Saj ne vem, kaj naj si mislim. Da naj bi nekdo ponaredil podpise, agent bi se zamenjal, igralec pa tega ne bi vedel? Iskreno povedano, vse skupaj je neumno. Le kateri norec bi to naredil? Jim Carrey bi lahko posnel novo nadaljevanje filma Butec in butec. Če je kdo to res naredil, mora biti zelo neinteligenten."


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA.SI.

Članki iz rubrike