ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. februarja

denar evro Petisvet.si

Če ga najdete, ga dobro poglejte! Vreden je več,...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

camilla moda Svet24.si

Camilla že opravlja dolžnosti namesto kraljice ...

andrej škufca Njena.si

Andrej Škufca svetu predstavil sina Valentina!

franko_01 Njena.si

Franko Bajc vratolomno poletel s konja!

ku
ku
6 15.08.2018 10:28:50

GORAN DRAGIĆ SE VRAČA v reprezentanco!? TOLE RAZKRITJE vas bo zagotovo navdušilo!

fiba
Ogromno je bilo govora o tem, zdaj je ponovno v središču pozornosti.

Med zelo odmevnim obiskom bratov Dragić v Republiki Srbski, srbskem delu Bosne in Hercegovine, od koder izvira del njune družine, je Zoran Dragić spregovoril tudi o slovenski reprezentanci in ob tem hote ali nehote napovedal nekaj, o čemer sanjajo vsi slovenski športni navdušenci. Napovedal je namreč, da bosta z bratom Goranom, ki je doslej izključeval možnost vrnitve v izbrano vrsto, zanjo ponovno zaigrala skupaj. 

"Še enkrat bi rad povedal, kako zelo mi je žal, da me zaradi poškodbe ni bilo na evropskem prvenstvu, na katerem je Slovenija osvojila zlato kolajno. Zato pa zdaj upam, da bom zaigral na svetovnem prvenstvu in da se bova tam skupaj z Goranom zavihtela na zmagovalni oder," je po poročanju medijev iz Republike Srbske dejal Zoran. če to drži, gre za napoved, ki bi utegnila močno zatresti slovensko košarkarsko sceno.

Goran je nekajkrat dopustil možnost, da bi zaigral na olimpijskih igrah v Tokiu, očitno pa njegov brat Zoran ve nekaj več. Seveda pa se na eni strani Slovenija mora na svetovno prvenstvo šele uvrstiti, medtem ko mora napoved bratov Dragić o skupnem nastopu vendarle priti še iz kakšnega - z vsem spoštovanjem - malce bolj kredibilnega vira.  

Članki iz rubrike