Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

ku
ku
6 15.08.2018 10:28:50

GORAN DRAGIĆ SE VRAČA v reprezentanco!? TOLE RAZKRITJE vas bo zagotovo navdušilo!

fiba
Ogromno je bilo govora o tem, zdaj je ponovno v središču pozornosti.

Med zelo odmevnim obiskom bratov Dragić v Republiki Srbski, srbskem delu Bosne in Hercegovine, od koder izvira del njune družine, je Zoran Dragić spregovoril tudi o slovenski reprezentanci in ob tem hote ali nehote napovedal nekaj, o čemer sanjajo vsi slovenski športni navdušenci. Napovedal je namreč, da bosta z bratom Goranom, ki je doslej izključeval možnost vrnitve v izbrano vrsto, zanjo ponovno zaigrala skupaj. 

"Še enkrat bi rad povedal, kako zelo mi je žal, da me zaradi poškodbe ni bilo na evropskem prvenstvu, na katerem je Slovenija osvojila zlato kolajno. Zato pa zdaj upam, da bom zaigral na svetovnem prvenstvu in da se bova tam skupaj z Goranom zavihtela na zmagovalni oder," je po poročanju medijev iz Republike Srbske dejal Zoran. če to drži, gre za napoved, ki bi utegnila močno zatresti slovensko košarkarsko sceno.

Goran je nekajkrat dopustil možnost, da bi zaigral na olimpijskih igrah v Tokiu, očitno pa njegov brat Zoran ve nekaj več. Seveda pa se na eni strani Slovenija mora na svetovno prvenstvo šele uvrstiti, medtem ko mora napoved bratov Dragić o skupnem nastopu vendarle priti še iz kakšnega - z vsem spoštovanjem - malce bolj kredibilnega vira.  

Članki iz rubrike