prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

charles Svet24.si

Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljev ...

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

ku
ku
2 15.08.2018 10:04:41

NORO! Ne boste verjeli, komu je GORAN DRAGIĆ OBLJUBIL, da bo pri njem KONČAL KARIERO!

Goran Dragić
Reuters
Marsikoga bodo ta zagotovila močno presenetila.

Pisali smo o tem, da sta se Goran Dragić in Zoran Dragić mudila v Republiki Srbski, delu Bosne in Hercegovine, kjer sta tudi prijela odlikovanji za zasluge tamkajšnjega naroda. S tem sta v nekaterih drugih okoljih dvignila nekaj prahu, no ogromno prahu pa dvigujejo zagotovila, da je veliki zvezdnik Goran Dragić obljubil, da bo tja prišel končat svojo že zdaj zelo bogato kariero. Ta napoved preseneča tudi marsikoga v Sloveniji, kjer s(m)o morda imeli malce drugačne načrte. 

"Izhajam s teh prostorov in povsem naravno bi bilo, da bi kariero končal v Republiki Srbski, v kateri so moje korenine. Pogosto prihajam sem, od tu je del moje družine in nič slabega ne bi bilo, če bi ob koncu kariere zaigral za tukajšnjo Igokeo, ki nastopa v najmočnejši lokalni ligi," naj bi po poročanju mnogih medijev iz Republike Srbske dejal Goran Dragić, še precej dlje pa je šel prvi mož Igokee Igor Dodik.  

"Goran mi je že dvakrat rekel, da bo kariero končal pri Igokei in jaz ga bom držal za besedo. Ko se bo odločil, da konča v Ameriki in da pride še malo igrat v Evropo, ga bom spomnil na to obljubo. Pripravljen je na sodelovanje in prepričan sem, da bova v prihodnosti imela številne skupne interese," brat predsednika Republike Srbske govori celo o obljubi, ki so jo predvsem mediji pograbili z obema rokama. 

Članki iz rubrike