sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ku
ku
2 07.05.2018 19:12:58

KAJ PA JE TO!? Medtem ko vsi Luko Dončića pošiljajo v ligo NBA, mu je LEGENDARNI KOŠARKAR svetoval TOLE!

Luka Dončić bo v naslednji sezoni skorajda zagotovo zaigral v ligi NBA.

Slovenski čudežni deček se je prijavil na nabor lige NBA in če ne bo prišlo do velikanskega preobrata, bo v naslednji sezoni igral onstran luže. Luko Dončića pravzaprav vsi košarkarski strokovnjaki želijo že takoj gledati v najmočnejši ligi na svetu. No, skorajda vsi. Legendarni hrvaški center Dino Rađa ima drugačno mnenje, ki ga je izrazil v intervjuju za Večer ... 


Rađa je spregovoril o slovenski reprezentanci in zmagoslavju na Eurobasketu. "Slovenski košarkarji so že od začetka igrali zelo kakovostno. Videlo se je, da je selekcijo prevzel dober trener. Če sem iskren, nisem verjel, da bo Slovenija šla do konca. Ji je pa zasluženo uspelo," je dejal nekdanji hrvaški košarkar in pojasnil, kdo od Slovencev ga je najbolj presenetil: "Definitivno Luka Dončić. Zrasel je v vrhunskega igralca, sploh če upoštevamo, da je imel fant na Eurobasketu še 18 let. Tako zrela igra in nivo, ki ga je prikazal še skozi celotno letošnjo klubsko sezono, zagotavljata, da bo zgradil dobro kariero."

In medtem ko vsi komajda čakajo Dončića v ligi NBA, ima Rađa drugačno mnenje. "Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi eno sezono še ostal v Evropi. Mora se še fizično okrepiti, da bo na ligo NBA povsem pripravljen. Tudi če gre zdaj, to ne bo neka napaka, a morda bi bilo bolje, da še kakšno leto odigra v Evropi, da se osredotoči na 'fizikalije' in gre potem v NBA kot nabita puška," je presenetil nekdanji hrvaški as. 

Članki iz rubrike