Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
19 22.09.2022 11:18:56

Noro razkritje! Žena našega reprezentanta pred EuroBasketom hotela v Nemčijo, sledil je šok! Neverjetno ...

Zanimivo razkritje oddaje Preverjeno na Pop TV.

Omenjena oddaja je v torek zvečer pripravila zanimivo zgodbo o ozadju družinskega življenja slovenskih košarkarskih reprezentantov, več kot očitno je bil velik del materiala posnet, preden so se fantje odpravili na evropsko prvenstvo v Nemčijo. Jasno, šlo je za še enega od projektov, ki bi bil videti neprimerno bolje, če bi se v skladu s pričakovanji v Nemčiji končalo z zlato kolajno. Tako je zgodba pač ostala in zvenela drugače od želenega, poleg tega je imela tudi nekaj kar neprijetnih delov. 

Najbolj neprijeten je bil zagotovo tisti zaključni, ki je spremljal prijateljski odnos boljših polovic reprezentančnega centra Žige Dimca in še enega slovenskega košarkarja Gregorja Hrovata. kot je razvidno iz prispevka, sta iskali načine in rezervacije za skupno pot na prvenstvo v Nemčijo in se odločili, da bosta izpustili četrtfinale ter potovali na polfinale. "Bova šli petnajstega septembra, da bova tam en dan prej," je še ugotovila ena od njiju. 

Slovenska reprezentanca polfinala seveda ni nikoli videla, izpadala je 14. septembra in se je 15. že vračala domov. Še bolj boleči so bili odpravljanje in morebitne rezervacije seveda za Hrovatovo boljšo polovico. ne samo da njen izbranec ni videl polfinala v Berlinu, temveč je povsem nepričakovano v zadnjem trenutku izpadel iz izbrane vrste, v kateri je prednost pred njim dobil Luka Rupnik.  

Značke: hrovat, žena, slovenija

Članki iz rubrike