Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 21.09.2022 11:52:29

Slovenski zvezdniki pred tekmo s Poljsko pili do petih zjutraj?! Zveza po hudih obtožbah sporočila ...

alesfevzer.com
Slovenska košarkarska zveza se je odzvala na hude obtožbe na račun Slovencev.

Slovensko javnost je v torek šokirala novica o nešportnem vedenju slovenskih košarkarjev. To so v javnost spravili mediji iz Bosne in Hercegovine, obtožbe pa zelo resne. Izpad proti Poljski je šokiral vse, še posebej pa slovensko javnost, bil pa naj bi predvsem posledica pijančevanja reprezentantov.


Kot so poročali Bosanci, so bili slovenski košarkarji na dan tekme kar do petih zjutraj v enem od nemških lokalov, se zabavali predvsem pa popili precej alkohola. "Mačkasti od popivanja so se zoperstavili nabrušenim in strelsko razpoloženim Poljakom. Hodili so kot bosi po trnju, se v nemoči jezili nad sodniki, Luka Dončić pa se je na tiskovni konferenci po tekmi posul s pepelom. Očitno ne brez razloga, saj je dobro vedel, kaj so počeli slabih 15 ur pred zelo pomembno tekmo. Slovenci so 'pijanko' spretno prikrili, jo potisnili pod preprogo, a je v slovenski javnosti po četrtfinalnem porazu s Poljsko ostal grenak priokus. Zdaj vsaj ve, za kaj gre," je zapisal bhabsket.ba, ki se je skliceval na vire iz Berlina.

"S takšnimi neresničnimi in škodoželjnimi obtožbami se na Košarkarski zvezi Slovenije ne ukvarjamo in jih niti ne komentiramo," so se za Sportklub odzvali s košarkarske zveze Slovenije.

Značke: kzs, slovenija

Članki iz rubrike