mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
6 15.09.2022 06:28:41

Kaj boleč poraz pomeni za prihodnost Dončića v dresu Slovenije?! Luka jasno in glasno razkril, kako in kaj!

Profimedia
Luka Dončić kljub novemu razočaranju v dresu slovenske reprezentance niti za trenutek ni pomislil o koncu reprezentančne kariere.

Po lanskih olimpijskih igrah je slovenska reprezentanca doživela novo razočaranje. Na Eurobasketu 2022 se je poslovila že v četrtfinalu, predčasno so jo domov poslali Poljaki. Po tekmi je poleg selektorja Aleksandra Sekulića pred sedmo silo stopil Luka Dončić, ki je odgovornost za poraz prevzel na svoja pleča, čeprav je jasno, da so razočarali vsi. Proti izjemni predstavi poljske reprezentance v prvem polčasu niso našli odgovora, čeprav so se Slovenci v nadaljevanju pobrali in vrnili v igro, pa jim je na koncu zmanjkalo moči.

Kaj ta boleč poraz pomeni za prihodnost prvega slovenskega zvezdnika? "Za Slovenijo mi je vedno najlepše igrati. Vsi smo se borili, sploh drugi polčas, čeprav smo bili zelo utrujeni. Ti porazi so boleči, s to zmago bi bili v boju za kolajno. Za nami je vsa Slovenija, zato je to še toliko bolj boleče," je bil po tekmi s Poljsko razočaran Dončić, ki pa je bil glede igranja za reprezentanco zelo jasen. "Seveda. Če se bomo uvrstili na svetovno prvenstvo, bom tam igral. Če le ne bom poškodovan," je na to temo zaključil Dončić.

Značke: dončić, slovenija

Članki iz rubrike