Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 14.09.2022 23:06:46

Kaj so po šokantnem izpadu povedali Slovenci? Te besede odmevajo po celotni Sloveniji ...

Reuters
Slovenija je šokantno izpadla v četrtfinalu evropskega prvenstva v košarki, močnejša je bila Poljska. Kaj so po koncu tekme povedali glavni akterji?

Aleksander Sekulić: "Moram povedati, da je bilo v prvem polčasu preveč napak v obrambi. Dovolili smo Poljakom, da so se razigrali. Začeli so zadevati z vseh koncev, mi pa smo malo tudi razpadli. V slačilnici smo se dogovorili, da bomo v obrambi nekaj spremenili in odziv igralcev je bil pravi. Vendar na žalost nam je potem zmanjkalo malo koncentracije. Potem ko smo tekmo obrnili sebi v korist že v tretji četrtini, nismo ohranili mirnih glav." 


Jaka Blažič: "Po dvajsetih točkah zoastanka smo se v slačilnici pogovorili in šli nazaj na parket povsem drugačni, kot smo bili na začetku. Takoj smo naredili delni izid, ki nam je dal tudi vodstvo. Vendar Poljska si je tokrat zaslužila zmago, saj je odigrala osredotočeno od prve do zadnje minute. Na koncu tretje in na začetku četrte četrtine se je sicer že skoraj zlomila, ampak to je košarka. Danes vsak zna igrati. Poljakom čestitam za zmago. To je velik šok za nas. Želeli smo ubraniti naslov. Lahko rečem, da je vseh dvanajst igralcev dalo vse od sebe, enako ves strokovni štab. Več si ne moremo želeti. Da bi poiskali razloge, zakaj smo izgubili, moramo najprej analizirati tekmo. Upam, da se vidimo na svetovnem prvenstvu." 

Vlatko Čančar: "Na takšni tekmi je težko spreobrniti rezultat. Poljaki so se dobro odzvali, zadržali so nas, da nismo pobegnili. Čestitam jim. Mislim, da nas je zmage stala nezbranost in pomanjkljivost energije. Vseeno sem ponosen na fante, ki so žrtvovali poletje, da so tukaj. Na žalost se ni končalo tako, kot smo pričakovali, ampak to je šport. Na koncu se vsi lahko pogledamo v ogledalo, saj smo dali vse od sebe." 

Značke: slovenija, poljska

Članki iz rubrike