bepop 1 Svet24.si

"Uradno nismo nikoli končali poti Bepop"

Herbee Svet24.si

FOTO: Nasmejan ježek ima neverjetnih 1.5 milijona...

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

Davor KArničar Svet24.si

Viki Grošelj: Popolnoma sem šokiran, še toliko ...

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

Luka Basi - Seko moja official Thumbnail Njena.si

To je oče Luka Basija!

ku
ku
1 12.09.2019 15:23:47

KAAAJ?!? To so prizori, ki rušijo internet na Balkanu! Kaj je med Srbi počel hrvaški navijač? (FOTO + VIDEO)

Da se bosta na svetovnem prvenstvu v košarki Srbija in ZDA pomerila v boju za 5. do 8. mesto, namesto v polfinalu ali finalu, si ni nihče mislil. A življenje teče dalje.

Tako so srbski navijači na Kitajskem tudi danes podprli svojo reprezentanco, med njih pa se je pomešal človek v kockastem rdeče-belem dresu hrvaške nogometne reprezentance. Bizarno? Neverjetno? In po ogledu videoposnetka tudi navdušujoče. "Bratstvo in enotnost," je komentiral srbski novinar, ki je hrvaškega navijača lovil z objektivom kamere.

hrvaski navijac 2
Kurir


Približno 9 tisoč kilometrov stran od nemirnega Balkana incidenta ni bilo, obrazi vseh so bili nasmejani. In to je navdušujoče, to daje upanje, da se bo regija, jugovzhodno od Slovenije, vendarle umirila in zaživela v spravljivih ritmih. "Živim in delam v Guanghzouju, sicer pa sem iz Splita," je dejal hrvaški navijač, ki je s svetlobno hitrostjo postal novica številka ena, tako na Hrvaškem kot tudi v Srbiji. Pred tekmo se je družil s Srbi, se slikal s srbsko zastavo. Eden od srbskih navijačev mu je dejal: "Split je z nami, mar ne?" On pa je z nasmehom odgovoril: "Seveda, vedno!"

hrvaski navijac 1
Kurir


Med tekmo je bil Hrvat zvezda še v dvorani, saj so ga lovile teve kamere, zanimiv je bil, kakopak, tudi za fotografe.

Srbski navijači s hrvaško 'začimbo' so se na koncu razveselili zmage na ZDA (94:89), tako se bodo za končno peto mesto pomerili z boljšim iz dvoboja Poljska – Češka.

Članki iz rubrike