horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ku
ku
1 12.09.2019 15:23:47

KAAAJ?!? To so prizori, ki rušijo internet na Balkanu! Kaj je med Srbi počel hrvaški navijač? (FOTO + VIDEO)

Da se bosta na svetovnem prvenstvu v košarki Srbija in ZDA pomerila v boju za 5. do 8. mesto, namesto v polfinalu ali finalu, si ni nihče mislil. A življenje teče dalje.

Tako so srbski navijači na Kitajskem tudi danes podprli svojo reprezentanco, med njih pa se je pomešal človek v kockastem rdeče-belem dresu hrvaške nogometne reprezentance. Bizarno? Neverjetno? In po ogledu videoposnetka tudi navdušujoče. "Bratstvo in enotnost," je komentiral srbski novinar, ki je hrvaškega navijača lovil z objektivom kamere.

hrvaski navijac 2
Kurir


Približno 9 tisoč kilometrov stran od nemirnega Balkana incidenta ni bilo, obrazi vseh so bili nasmejani. In to je navdušujoče, to daje upanje, da se bo regija, jugovzhodno od Slovenije, vendarle umirila in zaživela v spravljivih ritmih. "Živim in delam v Guanghzouju, sicer pa sem iz Splita," je dejal hrvaški navijač, ki je s svetlobno hitrostjo postal novica številka ena, tako na Hrvaškem kot tudi v Srbiji. Pred tekmo se je družil s Srbi, se slikal s srbsko zastavo. Eden od srbskih navijačev mu je dejal: "Split je z nami, mar ne?" On pa je z nasmehom odgovoril: "Seveda, vedno!"

hrvaski navijac 1
Kurir


Med tekmo je bil Hrvat zvezda še v dvorani, saj so ga lovile teve kamere, zanimiv je bil, kakopak, tudi za fotografe.

Srbski navijači s hrvaško 'začimbo' so se na koncu razveselili zmage na ZDA (94:89), tako se bodo za končno peto mesto pomerili z boljšim iz dvoboja Poljska – Češka.

Članki iz rubrike