testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

NU
NU
0 11.09.2019 21:33:17

Obetavna podoba Cedevite Olimpije, še bolj obetaven POGLED NA TRIBUNE

alesfevzer.com
Odigrali so že nekaj prijateljskih tekem, a sinoči so se igralci Olimpije prvič predstavili tudi navijačem. Tekmec je bil Ulm, zmaji pa so slavili po preobratu.

Gneča na Celovški cesti je bila tolikšna, kot da bo Tivoli pokal po šivih. Vse je stalo in zdelo se je, da vse poti vodijo v ljubljanski hram košarke. Na koncu se želja Jake Blažiča, da bi bila dvorana polna, sicer ni uresničila (očitno se je večina obiskovalcev pripeljala vsak v svojem avtomobilu), a gledalcev je bilo vseeno precej več kot na marsikateri tekmi Olimpije v lanski sezoni; enako velja za Cedevitine.

Najbolj goreči privrženci Olimpije so z zanimanjem pričakovali prvo domačo tekmo, da bi videli, kakšno ekipo so sestavili v Stožicah, in njen novi dres, ki je bil včeraj premierno predstavljen. Domača različica je zelena z belimi dodatki in napisom Cedevita na sprednji strani. Olimpija, zanimivo, ne piše nikjer ...

Pred začetkom srečanja je športni direktor Sani Bečirović zeleni majici predal trenerju Ulma Jaki Lakoviču in Zoranu Dragiću, ki bo letos igral za nemško ekipo. Slednja se je izkazala za zelo solidno zasedbo, saj je skoraj vso tekmo vodila; največ v drugi četrtini, ko je bila prednost 13 točk. Toda Olimpija se je vračala, saj so se zmaji, kot smo v tem poletju že tolikokrat slišali iz raznoraznih ust, res borili na vso moč. V zadnjih minutah je žogo v roke vzel Codi Miller-McIntyre, dosegel osem zaporednih točk in poskrbel za vodstvo s 66:64.



Navijači so bili veseli zmage in ob koncu tudi zelo glasni, jasno pa je, da Slavena Rimca čaka še veliko dela. Napak zaradi neuigranosti ali premalo komunikacije je bilo veliko na obeh straneh igrišča.

C. Olimpija – Ulm 68:64
(50:57, 37:47, 18:26)
CEDEVITA OLIMPIJA: Krušlin 8, Boatright 11, Krampelj, Hopkins 9, Vujačić, Murić 4, Mulalić 6, Miller-McIntyre 15, Blažič 8, Stipanović 8, Zagorac, Rikić.

Članki iz rubrike