Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

SAMBOLEC1 Svet24.si

Kaj o zdravi prehrani pravi Dr. Feelgood?

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

ku
ku
10 28.08.2018 19:07:45

JE TO KONEC LJUBEZNI!? Hudo je počilo! Zveza OSTRO OBTOŽILA Luko Dončića, obtožbe OSUPNEJO!

Profimedia
Se obeta nov pretres v slovenskem športu.

Košarkarska zveza Slovenije na čelu s predsednikom Rašom Nesterovićem in selektorjem Radom Trifunovićem ni dobro sprejela dejstva, da se bo Slovenija v odločilni del kvalifikacij za svetovno prvenstvo podala tako zelo oslabljena. Ne bo namreč Jake Blažiča, Klemna Prepeliča, Alekseja Nikolića in po reprezentančni upokojitvi Gorana Dragića tudi prvega zvezdnika Luke Dončića

In prav na novopečenega košarkarja Dallasa so bile danes usmerjene številne ostre puščice tako Nesterovića kot Trifunovića, ki nad dejstvom, da na Dončića tokrat Slovenija ne bo mogla računati, nista niti približno navdušena. "Situacija je precej težka, saj smo se z Lukom pogovarjali le prek SMS-ov, saj se na klice ne odzove, potem pa je težko pisati … Mislim, da bo moral čez noč malce odrasti, saj ni več otrok in ne morejo vsega zanj delati drugi, od menedžerjev, mame, kluba ..." pravi Nesterović. 

"Seveda smo poskusili z Lukom. Iskreno bom povedal, kako je bilo. Poudarjam, da noben klub na svetu ne sme prepovedati reprezentance, tudi Dallas ne. Z Luko sem poskusil jaz. Komunicirala sva prek SMS-ov, ker je na klice neodziven. Tudi Rašo je bil v navezi z njim. Na koncu je dejal, da ne more priti oziroma da ne bo prišel. Rašo je rekel, da je treba pridobiti njegovo izjavo in izjavo agencije, zakaj ga ne bo, saj klub ne more tega prepovedati. S to izjavo smo želeli izvedeti, za kaj gre. Do danes je še nismo dobili. Točnega razloga, zakaj je odpovedal, ne poznamo," pa je dejal Trifunović.

Članki iz rubrike