cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Madeleine McCann Svet24.si

Primer izginule Maddie: ne ena, dve!

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

soucek predin1 foto MJP Svet24.si

Predin utrujen od količine neumnosti: vsak dan, ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

kayo333 Njena.si

Misteriozni Kayo se je nepričakovano poslovil

od
od
0 30.08.2018 09:40:26

Dražba uspela: Dončićev dres prodan za noro vsoto, dobil ga je ...

Sani Bečirović in Boštjan Nachbar sta pred zadnjo tekmo v karieri pohvalila Luko Dončića, ki je priskrbel NBA dres s svojim podpisom.
Bobo
Dres NBA ekipe Dallas Mavericks s podpisom košarkarskega zvezdnika je pomagal športnikom iz socialno ogroženih družin.

V sklopu poslovilne tekme Sanija Bečirovića in Boštjana Nachbarja, ki bo na sporedu danes ob 20. uri v Stožicah, se je odvila tudi dobrodelna dražba dresa Dallas Mavericks s podpisom Luke Dončića, katere izkupiček je bil v celoti namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji. Dres je zagotovil Luka Dončić v zahvalo Saniju Bečiroviću in Boštjanu Nachbarju za povabilo na Košarkarsko simfonijo, ki se je ne bo mogel udeležiti, saj se v ZDA že pripravlja na prvo sezono v severnoameriški ligi NBA. 

Izklicna cena dresa je bila 1000 evrov, najnižja vsota za zvišanje pa 200 evrov. Na koncu se je cena močno zvišala in dres je bil prodan za 15.000 evrov, najvišji znesek pa je ponudil Samo iz podjetja Bauhaus. Izkupiček dražbe bo tako trem mladim športnim talentom iz socialno ogroženih družin omogočil razvoj izjemnega športnega talenta.

photo_597898_20180827_4
Dražba je bila zelo uspešna, saj so dres prodali za petnajst tisoč evrov.
Bobo

"Zelo sem vesel, da je Luka znova pokazal, da je izjemen športnik na in izven parketa in bo preko dražbe njegovega ekskluzivnega dresa pomagal mladim, da se izkažejo v svetu športa. Žal mi je, da se Luka ne bo uspel udeležiti Košarkarske simfonije, se mu pa iz srca zahvaljujem za to gesto. Zahvala gre tudi njegovemu novemu klubu, Dallasu," je dejal Bečirovič. "Izjemno me veseli, da je bil Luka pripravljen zagotoviti svoj novi dres, ki bo tako eden prvih podpisanih Dončićevih dresov Dallas Mavericksov v Sloveniji nasploh," pa je dodal Boštjan Nachbar.

Članki iz rubrike