Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
17.09.2017 14:16:15
Deli članek:

Ponosni stanovalci so jo izobesili. Zavihrala je tam, kjer je odraščal PRAV ON!

Facebook

Ste jo tudi vi že izobesili? Državno zastavo, namreč. Ena prvih je zaplapolala pred blokom, kjer je odraščal čudežni Luka Dončić, zdaj zgledu sledi vse več Slovenk in Slovencev.

"Danes ni državni praznik, je pa praznik športa zato smo obesili slovensko zastavo tudi pred blokom, od koder je Luka odšel svojim sanjam nasproti in verjamemo da bo tudi v Turčiji na koncu na najvišjem drogu Slovenski grb. To si zasluži to vrhunsko moštvo," je na družbenem omrežju zapisal Janko Janc Tomšič, sicer dolgoletni uradni napovedovalec na tekmah RK Krim. In, kakopak, objavil še dokazno fotografijo.

Prva se je iz Istanbula, kjer stiska pesti za svojega sina in ostale slovenske košarkarje, oglasila Lukova mama Miriam Poterbin in zapisala dobesedno takole: "Oooooo kako lepoooo.. hvala vsem ❤️  navijamo 100/uro danes." In dodala nekaj pomenljivih čustvenih simbolov - dve slovenski zastavi, dve košarkarski žogi, dva dvignjena palca in dve zlati kolajni.

Luka je odraščal za Bežigradom, v naselju ob Vojkovi cesti, skratka natančno tam, kjer pred vhodom v stanovanjski blok danes vihra slovenska zastava. In stanovalci so brez dvoma izjemno ponosni.