Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
17.09.2017 10:43:45
Deli članek:

CARSKO! Luka Dončić v svojem slogu napovedal, kaj bo CELOTNA EKIPA storila v primeru zmage v finalu!

Fiba

Kljub pozitivni nervozi, ki se je v slovenski tabor naselila že dan pred velikim finalom, so bili glavni akterji tega EuroBasketa izjemno razpoloženi.

Neustrašni, ravno prav samozavestni in odločni - takšno je bilo stanje duha v slovenskem taboru na sobotnem treningu. Čeprav so o nasprotniku govorili z izbranimi besedami in ogromnim spoštovanjem, pa se tudi sami zavedajo, da imajo pred sabo priložnost te generacije, da na tem prvenstvu igrajo odlično, borbeno in na krilih izjemnega ekipnega duha. 

V središču dogajanja je poleg Gorana Dragića predvsem Luka Dončić, ki je z osemnajstimi leti prišel do svojega prvega finala evropskega prvenstva. "To so sanje. Ne dojemam še, da smo tu, v finalu. Ampak trdo smo delali za to in mislim, da smo si zaslužili. Najbolj pomembno je, da vsa ekipa uživa v košarki in da se zabavamo na parketu. Mislim, da bo tekma do konca izenačena," je bil zelo skromen čudežni deček slovenske košarke.

Razkril je tudi, kaj bo celotna ekipa naredila, če se bo danes zvečer okitila z zlato kolajno: "Če bomo na koncu slavili, bomo s sabo odnesli tablo, mislim, da nam je do tega trenutka dobro služila," se je nasmejal Dončić.