Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
04.09.2024 09:55:22
Deli članek:

Doma sem lahko oče, v dvorani ne. Na tekmah mi lahko reče ... James razkril dogovor s sinom

Profimedia

LeBron James je spregovoril tudi o temi, ki je zanimala mnoge košarkarske navdušence.

Od letos je član ekipe Los Angeles Lakers tudi Bronny James. Seveda gre za sina legendarnega LeBrona, javnost pa nestrpno pričakuje, ali bosta na tekmi lige NBA zaigrala z ramo ob rami in tako postala prva oče in sin, ki bosta zaigrala na isti tekmi in za isto ekipo.

Vprašanj je nešteto, ameriški super zvezdnik pa je spregovoril tudi o tem, kako ga bo lahko sin klical na treningih in tekmah. Doma bo še zmeraj oče, takoj ko bosta prestopila prag dvorane, pa bo drugače.

"O tem sva se že pogovarjala in dosegla dogovor. Na tekmah in treningih me ne bo klical oče. V službi mi ne bo rekel oče. Prav? ko bova doma ali v avtomobilu, sem lahko oče, v službi pa mi lahko reče dva tri (2-3), Bron ali GOAT, če tako hoče. To je odvisno povsem od njega, jaz s tem nimam nobenih težav. Meni bo lažje, jaz ga tako ali tako vedno kličem Bronny, saj mu nikoli ne rečem sin. On se bo moral malce privaditi. Seveda ne bo mogel na tekmi teči po igrišču gor in dol, ob tem pa vpiti: 'Oči, okrit sem, podaj mi žogo.' Tega ne bo mogel početi," se je nasmejal James.