Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 02.02.2021 09:00:30

Prizor OBKROŽIL SVET: Navijačica med tekmo napadla JAMESA, po izključitvi pa POVEDALA VSE! (video)

Na tekmi med ekipama Los Angeles Lakers in Atlanta Hawks je prišlo do incidenta.

V ligi NBA so na določenih tekmah dovoljeni gledalci, seveda v zelo omejenem številu. Kljub temu pa je na dvoboju med ekipama Los Angeles Lakers in Atlanta Hawks vseeno prišlo do incidenta.

Ob parketu sta sedela tudi ameriški poslovnež Chris Carlos in njegova žena Juliana. Širši javnosti precej neznani imeni, a po tej tekmi sta postala glavni zvezdi večera. Carlos je prvemu zvezniku Jezernikov LeBronu Jamesu med tekmo izrekel nekaj neprimernih besed, ameriški košarkar pa mu ni ostal dolžan. Nato je vskočila 26-letna vplivnica, ki se je postavila v bran svojemu možu. Jamesu je podkrepljena z nekaj kozarčki vina zabrusila nekaj krepkih in mu celo zagrozila, nato pa je posredoval sodnik, ki je vsem vpletenim gledalcem pokazal vrata.

Juliana se je po tekmi oglasila prek Instagrama in dejala: "Ravno so me vrgli s tekme, ker sem grdo govorila LeBronu Jamesu, ker je grdo govoril mojemu je*enemu možu. Kakšno sranje. LeBron nas je med tekmo ves čas grdo gledal, jaz sem se samo postavila za svojega moža. 'Še enkrat govori z mojim možem, pa te bom zje*ala,' sem mu rekla. Nato se je začel prepirati z menoj in me žalil," je pojasnila Juliana.

Po zmagi nad Atlanto je James stopil pred sedmo silo in spregovoril tudi o incidentu. Dejal je, da je resnično pogrešal tovrstno interakcijo z gledalci. "Vesel sem, da so gledalci spet v dvorani. Igralci potrebujemo tovrstno interakcijo z gledalci. Mislim, da jih ne bi bilo treba vreči ven, ampak sodnik je stal zraven, spili so nekaj alkohola in verjetno je ocenil, da je to edina rešitev," je dejal LeBron.

juliana

Značke: lebron, lakers

Članki iz rubrike