Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
08.12.2020 20:33:40
Deli članek:

LEBRON V GLAVO! Če gledate Luko in GRESTE PO KOKICE, tvegate! Kaj Zakaj? KRALJ JE POVEDAL VSE!

Reuters

LeBron James je o slovenskem košarkarskem asu znova govoril z izbranimi besedami.

LeBron James je v preteklosti že večkrat spregovoril o talentih Luke Dončića, da je navdušen nad predstavami njegovega morebitnega naslednika, je jasno. O Slovencu je tokrat spregovoril s svojim nekdanjim soigralcem Richardom Jeffersonom.

Jefferson je Dončićeve kvalitete najprej primerjal z LeBronovimi: »Košarkarja s takšno višino, s takšnim nadzorom nad igro nismo videli, odkar si se v ligi pojavil ti. Vse se premika v počasnem posnetku.« Štirikratni prvak lige NBA je v primerjavo dodal še eno veliko ime, podoben slog košarke je gojil tudi Magic Johnson. "Preprosto ima nadzor nad celotnim dogajanjem na igrišču. Nad vsem. Tudi ko zgolj vodi žogo po nasprotnikovem košu, imate občutek, da se bo nekaj zgodilo," je dejal LeBron.

"To je imel Magic Johnson, to - čeprav nerad govorim o sebi - imamo le nekateri. In to ima Luko. Ko vodi žogo na drugo stran igrišča, veste, da se bo nekaj zgodilo. Vedno se lahko kaj zgodi. Če zgolj skočite po kokice, tvegate, da boste zamudili nekaj izjemnega. Vedno tvegate in to je Luka," ga je kralj opisal na najboljši način.