Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
08.12.2020 08:19:01
Deli članek:

Jokić in Dončić SOIGRALCA?! To je pošteno zatreslo ZDA, to bi bila ekipa, ki bi naskakovala NASLOV!

Reuters

V ligi NBA igra kar nekaj odličnih evropskih igralcev, med najboljše pa zagotovo spadata Nikola Jokić in Luka Dončić.

Prestopna tržnica je v ligi NBA odprta vse do začetka sezone, v zraku pa je še nekaj zelo zanimivih prestopov. Čeprav se zdi, da je Dallas že sestavil ekipo za prihajajočo sezono, pa so se v ameriški javnosti pojavili namigi, da je glavna zvezda Denverja nadvse nezadovoljna s kadrovanjem v zadnjih tednih.

Nikola Jokić si močno želi naslov prvaka, če gre verjeti nekaterim trditvam, pa je nadvse nezadovoljen z vodstvom ekipe, ker to ni naredilo dovolj, da bi zasedbo okrepilo še s kakšnim talentiranim igralcem. Srbski center, ki lahko igra na praktično vseh igralnih položajih, naj bi bil tako pripravljen tudi na slovo od Denverja, kot eno od najverjetnejših destinacij pa omenjajo ravno Dallas Luke Dončića.

Ni skrivnost, da se s Slovencem odlično razumeta, poleg tega ima Dallas igralca, ki je zanimiv praktično vsem ekipam v ligi NBA. Seveda je govora o Kristapsu Porzingisu, poleg Latvijca pa bi Denver lahko dobil še Maxija Kleberja in dva izbora na prihajajočih naborih.

Seveda so to za zdaj zgolj govorice, nadvse zanimivo pa bi bilo slišati mnenje lastnika Dallasa Marka Cubana, ki je že pred časom dejal, da so vsi igralci na voljo za morebitne menjave, z izjemo Dončića in Porzingisa.