mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 12.07.2020 11:48:15

Zvezdnik Steph Curry REŠUJE HIŠO velikega navijača – hišo, ki je postala TURISTIČNA ZNAMENITOST (foto)

Hiša Warriorsov stoji v Oaklandu in je postala prava atrakcija.

Veliki navijač Golden Stata Lloyd Canamore je hišo prebarval v klubski barvi  modro in zlato, okolico pa okrasil s klubskimi zastavami in ostalimi obeležji. Zdaj je hiša postala turistična atrakcija v mestu, navijači in turisti se ob njej fotografirajo, večkrat jo obiščejo tudi igralci.

A znamenita hiša ima svoje pretresljivo ozadje. Leta 1997 je Lloydu zaradi raka umrl 14-letni sin, takoj zatem je zaradi aidsa umrl njegov brat. Pred leti sta mu v nekaj mesecih umrla še dva brata. Prijatelj ga je želel potolažiti in storiti nekaj dobrega zanj  ponudil mu je, da mu brezplačno prebarva hišo.

Lloyda Canamore 6

Lloyd je ponudbo sprejel in izbral barvi Warriorsov. Tako se je začelo. Hiša je hitro postala prava znamenitost, Lloyd pa navijač številka ena. Ko je raper Bizzle spesnil neuradno himno moštva, je za lokacijo, kjer so posneli videospot, kakopak izbral hišo Warriorsov. Na snemanje je prišel celo superzvezdnik Steph Curry in se v videoposnetku pojavil ob Lloydu.

Potem ko se je ekipa preselila v San Francisco, na drugo stran zaliva, veliki navijač ni skrival razočaranja, saj odkrito sovraži Frisco. "Prizadelo me je, tjakaj že ne bom hodil na tekme. Odslej jih bom gledal po televiziji."

Lloyda Canamore 5

Komaj si je opomogel od šoka zaradi selitve njemu ljube ekipe, zdaj se sooča še z bolj resno težavo. Po smrti 58-letne mame je izvedel, da je nekdo s prevaro dvignil hipoteko na hiši, ki je že 50 let v družinski lasti. Banka zahteva 350 tisočakov, kar je za Lloyda odločno preveč denarja.

Vključila se je skupnost, soseda je zagnala kampanjo GoFundMe, s pomočjo katere bodo zbirali denar za hišo na naslovu 35th Street v zahodnem Oaklandu. Do včeraj je pomagalo že skoraj 6000 dobrotnikov, ki so zbrali 213.000 dolarjev. Vključil se je tudi Curry, ki je na instagramu pozval svojih 30 milijonov sledilcev, naj pomagajo.

Lloyda Canamore 2

Lloyda Canamore 4

Lloyda Canamore 3

Članki iz rubrike