dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

ku
ku
0 12.07.2020 11:45:28

SLAVKO KANADA – se ga še spomnite iz afere o ponarejanju podpisov na Dončićevi pogodbi? TU JE ŽE NOV ŠKANDAL!

Profimedia
"Sem Saša, oče Luke Dončića. Tukaj sem s Slavkotom, svojim dobrim prijateljem. Storil bom vse, kar lahko, da bi umaknili Billa Duffyja kot agenta Luke Dončića."

To je pred dvema letoma v kamero povedal Saša Dončić in s tem dvignil ogromno prahu. Domnevni agent Slavko Đurić, s katerim sta se pogovarjala o razvoju mladih igralcev, dotaknila pa sta se tudi zastopanja Luke, je namreč potreboval videoposnetek kot dokaz, ki bi ga poslal svojim partnerjem v ZDA. Ob gostovanju na nacionalni televiziji je Saša na slikovit način pojasnil, zakaj je izjavil, da gospoda ne pozna: "Morate vedeti, da sem ga imel v telefonu spravljenega pod imenom Slavko Kanada, v telefonu pa imam celo več kontaktov z imenom Slavko. To ni nič takšnega."

Slavko Đurić naj bi sicer pri Charlesu Briscoeju urejal zamenjavo agenta Luke Dončića  tudi s pomočjo pogodbe, na kateri sta bila očitno ponarejena podpisa in fotokopija Lukove izgubljene osebne izkaznice. Lukova mati Mirjam Poterbin je zato vložila ovadbo zoper neznanega storilca. V njej ni izključila možnosti, da je v posredovanje vpleten njen nekdanji partner Saša Dončić, s katerim sta v slabih odnosih.

Vendar 'Slavko Kanada' ima v rokavu več tovrstnih škandalov. 'Ubežal' mu ni niti po Dončiću naslednji veliki mladi zvezdnik v ligi NBA - lanskoletna številka ena na naboru Zion Williamson. Ameriško javnost je namreč pretresla afera o podkupovanju. Williamsonov očim Lee Anderson naj bi od Slavka Đurića kot posrednika pod mizo prejel 400.000 dolarjev. Denar naj bi priskrbela Univerza Duke, v zameno pa naj bi nadarjeni košarkar izbral prav to slavno univerzo.Preiskava bo morala obtožbe dokazati, s čimer bi se vodstvo univerze znašlo na sodišču. Vse vpletene strani so najele odvetniške pisarne, tožilstvo pa čaka težka naloga. Številne slavne univerze so namreč v preteklih letih ovrgle podobe obtožbe o podkupovanju.

Zloglasni Slavko Đurić aka 'Slavko Kanada' iz Toronta pa očitno ne more iz svoje kože.

Članki iz rubrike