kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 16.02.2020 10:10:29

Popolnoma zasluženo: Liga NBA se je poklonila Kobeju, po njemu je poimenovala TO NAGRADO!

Reuters
Komisar severnoameriške košarkarske lige NBA Adam Silver je na novinarski konferenci v Chicagu oznanil, da bo odslej nagrada za najkoristnejšega košarkarja osrednjega dogodka vikenda All-Star poimenovana po tragično preminulem zvezdniku lige, Kobeju Bryantu.

"Nihče ne pooseblja te nagrade bolj kot Kobe Bryant," je ob tem dejal prvi mož lige. S tem se bodo v Chicagu še dodatno poklonili nekdanjemu zvezdniku LA Lakers, ki je 26. januarja umrl v helikopterski nesreči v bližini Calabasasa v okolici Los Angelesa.

Bryant je na tekmi zvezd nastopil kar 18-krat, najkoristnejši igralec tekme pa je bil v letih 2002, 2007, 2009 in 2011, s čimer je na večni lestvici izenačen z Bobom Pettitom.



Moštvo Giannisa Antetokounmpa (Milwaukee), bo na osrednjem dogodku, ki se bo začel v noči na ponedeljek ob 2. uri, nosilo drese s številko 24 v Bryantovo čast.

Ekipa, ki jo je izbral LeBron James (LA Lakers) in v kateri bo zaigral tudi Luka Dončić (Dallas), pa bo nosila drese s številko 2, s katero je v osnovni šoli ter v moštvu svojega očeta igrala hčerka nekdanjega zvezdnika Gianna Bryant, ki je bila ob še sedmerici prav tako žrtev tragične helikopterske nesreče.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike